Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem vesznek eszre az idosebb ferfiak?
Ha tudnál fotót is mutatni magadról, talán jobb magyarázatot is tudnánk adni a kérdésedre..
36f
Elég beteg jó pár korábbi válaszoló. (3,6)
21 éves srác vagyok és teljesen megértem, hogy nem vonzódsz a fiatalabbakhoz. Ez a normális a nőknél. 10-ből 8-9 lány a tőle idősebbeket preferálja (mint ahogy pl. 10-ből 8-9 lány meg a tőle magasabbakat). Én is a kb. 16-20 éves lányoknál vagyok sikeres. Soha nem is volt még idősebb barátnőm, de én sem akarok.
Menj olyan helyekre, ahol idősebb férfiak vannak. Nem tudom most hol szólít meg téged a legtöbb férfi, de most biztos rossz helyeken vagy, ha ilyenek nem történnek.
Szerintem meg, nem tudom...
talán....mert 24 helyett 16-nak nézel ki, vagy épp te vagy az aki nem veszi észre a másikat..az is lehet h nem tetszel nekik, vagy lehet , hogy úgy nézel ki mint egy hippi, vagfy ki tudja.
egy kép sokat elárulna.
de lehet h kopasz vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!