Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min vesznek össze leggyakrabban a párok?
Egyszerű dolgokra gondolok.
pl.:
wc tetőt nem hajtja le
Hát pont a wc tetőn! De az akkora baromság, mert ha én csövelek szó nélkül felhajtom magamnak az ülőkét, akkor a nők miért nem tudják megjegyzések nélkül lehajtani maguknak. Pont ez miatt már csak direkt sem hajtom vissza! :D
25/F
osztom, ez kész vicc... :D
Szintén 25F
Hm... a wc ülőkés dolgon most jót nevettem. Ezt jól megbeszéltétek. :D (nő létemre mondom).
Nálunk az egyetlen vitapont az szokott lenni, amikor a párom birka türelmű lévén olyan dolgokon sem akad ki, amiért mondjuk más ember már a fejét verné a falba. Én már dühöngök, de ő még azzal is idegesít, hogy halál nyugodt.. Na olyankor van hogy belekötök, hogy nem igaz hogy ennyire nyugton tud lenni, az adott helyzetben... Ebből pedig vita kerekedik.. :D 25N
Nem teszi vissza a tejet a hűtőbe.Fűtünk,meleg van a konyhában is,dobhatom ki,mert megsavanyodott!
Kivesz a szekrényből valamit is nem csukja be az ajtaját.Én meg persze lefejelem néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!