Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Boldog párkapcsolatban élsz?
2.Mennyi idösek vagytok?
3.Mióta vagytok együtt?
4.Együtt éltek?
5.Ha nem vagy boldog akkor miért nem?
1. Is-is a boldog párkapcsolat.
2. 30-as éveinkben járunk.
3. lassan egy éve.
4. még nem, de tervezzük.
5. most a kapcsolatunk egyik is hullámvölgyben van.
1:nem mert nincs b.nőm
2:én 21 ,ő nem tudom mennyi lesz
3:mikor leszünk együtt?
4:nem élnk együtt
5:mert még nem ismerem őt
1. nem
2. 25-28
3. 10 hónapja
4. lehet csak fogunk, lehet nem
5. nem ad biztonságérzetet (nem megbízható, nem segít semmiben)
Igen!
én 24-ő 26
három és fél éve
sajnos nem , de alig várjuk...
1. Igen.
2. Én 27 Ffi, ő 24 nő.
3. Kb 5 éve.
4. Igen, az 5-ből 2 házasság.
5. Inkább leírom hogy miért igen. Nagyon egyszerű. A boldogság nem egyenlő a napi 24 órában való mámorban úszással, ahogy azt sokan elképzelik. A mi boldogságunk abban rejlik, hogy ezt nem így képzeljük. Ha a másiknak rossz kedve van, akkor persze próbálunk segíteni, de ha nem akar éppen megnyílni, akkor nem. Nem erőltetjük, előbb-utóbb úgyis elmondja a másik a baját. Ha jó kedvünk van, azt megosztjuk egymással. Sokat ölelkezünk, csókolózunk, sokat nevetünk és becézzük egymást. Odafigyelünk egymásra.
1.mondhatjuk, igen
2.15-20között
3.1éve
4.még nem, de jó lenne
5.mert sokat veszekedünk..
1, talán
2, 22-18
3,4
4,nem
5, valami mindig elrontja a boldogságom.
1.: A boldogság pillanatnyi érzés, de összesítve igen.
2.: Ő 20 (f), én 17.
3.: 21 hónapja
4.: Koromból adódóan nem :) És amíg nem lesz önálló keresetünk, addig nem is fogunk, nem szeretnénk a szüleink nyakán élősködni.
5.: Ha éppen nem vagyok boldog, azt általában magamnak köszönhetem, sajnos nagyon negatív ember vagyok, illetve túlságosan ragaszkodom. Egyébként sokat vitázunk, de mindent meg tudunk beszélni egymással...
1. Nagyon
2. 21/L, 21/F
3. fél éve
4. nem élünk együtt, majd egyszer
1. Tökéletesen boldog párkapcsolatban élünk.
2. Én 24/N Ő 28/F
3. Fél éve vagyunk együtt,éjjel nappal, 0-24ig,egy percet sem vagyunk egymás nélkül.
4.Együtt is lakunk.
5 --------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!