Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy valakit fél év után eljegyeznek valakit meg csak 4-7 év után?
Szerintem hülyeség az eljegyzés.
Hány eljegyzés végződött már szakítással? Akkor meg mi értelme van?
Nincs semmi jogi következménye
Mert nem minden ember egyforma, nem minden kapcsolat egyforma. Vannak, akik el sem jegyzik egymást, össze sem házasodnak.
Egyébként szerintem akkor van értelme az eljegyzésnek, ha már tervbe van véve a házasság is.
Az, hogy egyén, mond neked valamit?
Rövid idő utáni elköteleződés lehet egyrészt amiatt, hogy tapasztaltabb felek találkoztak, akik már tudják, mit akarnak, és nem húzzák az időt, ha szembejött az "igazi", lehet amiatt is, hogy menekülnek egy másik helyzetből, lehet csak szimpla gyerekes felelőtlenség, vagy hirtelen jött terhesség, szülői nyomás stb. stb.
Sok év után meg ha nincs eljegyzés, akkor vagy egyik fél sem akar házasodni (de attól még komoly a dolog, és van együttélés, gyerek stb.), vagy valaki akar, csak szar a kommunikáció (és a kapcsolat), így húzódik a dolog, vagy mint nálatok, a felek együtt sem élnek, akkor meg mondjuk nem is értem, miért a házasság a legfontosabb kérdés...
Előbb nem ártana a szülőkről leválni, nem?
Mert az emberek mások. A kapcsolatokban különböző emberek vannak, és mindenki máskor érzi elérkezettnek az idejét, hogy megkérje a párja kezét. Van akinél 1 hónap van akinél 2 év, van akinél 5-7, és vannak akik sosem házasodnak össze.
Nem tudom hány évesek vagytok, de 4 év után hacsak nem 14 évesen jöttetek össze, nem árt tisztázni, hogy ki mit vár a kapcsolattól, mit tervez a jövőben. Veled tervezi e a jövőjét, akar e a párod egyáltalán házasodni, te akarsz e és stb...
Így nem esel pofára, ha te már 30-hoz közel házasságot, gyereket szeretnél, a pasidnak meg eszében sincs elköteleződni melletted.
Az összeköltözést meg nem érdemes sokáig húzni, mert időpocsékolás sok évig járogatni, aztán összeköltözés után meg hónapok alatt szétmentek, ha nem ismeritek egymást eléggé->mert csak randizgattatok évekig, és alig ismeritek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!