Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha két hónappal a szakítás után még mindig csak rá tudok gondolni?
És hogyan tudnék végre túl lenni rajta? Ha a barátaimmal vagyok vagy bármilyen programot csinálok mindig csak az exem jár a fejemben, pedig nagyon szeretném elfelejteni, mert megcsalt és összetörte a szívem. tudom, hogy eltart egy ideig de most már jó lenne túl lenni rajta. tanács? az idő majd segít-en kívül
L18
az idő amúgy sem segit, csak ha valami/valaki más kezd el érdekelni, csak sokan azt hiszik az idő az oka,pedig nem:)
de megint nem tudok mást mondani csak hogy foglald le magad, aztán majd találsz valakit.. sajnos igy megy ez:/ legyél nyitott, pl beszélgess velem:') xd 17F
2 hónap????
én lassan 2 éve nem tudom elfelejteni a párom :(
(Tanács,igaz nem a túljutáshoz: Ne hidd hogyha lefekszel valaki mással,akkor ez segítene)
Az jó hogy nem maradsz egyedül otthon és ezen jár az agyad 0-24. Próbáld lekötni a figyelmed,próbáld meg minden idődet kitölteni(ne hagyj magadnak időt h. ez járjon a fejedben) nézz valami új elfoglaltság felé,így új emberekkel ismerkedhetsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!