Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar egyetemre menni, mit tegyek?
Ne erőltesd!
Különben meg léteznek olyan okj-s képzések amit kevesen tanulnak.Én is ilyenre járok és valószínű ha befejezem kapok is állást.CSak marketing meg ilyenekre ne enged,mert abból tényleg sok van
20:36 Ezt általában azok mondják akiknek nincs diplomájuk! (gondolom neked sincs) Ugyanis én nem gondolom hogy minden hülyének adnak diplomát vagy akkor én nem vagyok elég hülye mert eléggé megszenvedek az egyetemen hogy meglegyen minden vizsgám..és akkor hol van még a diploma..nyelvvizsga, diplomamunka, államvizsga és még csomó,csomó vizsga választ el tőle...szóval amíg nincs diplomád ne pofázz!! Persze vannak selejt szakok ahol könnyebben meg lehet szerezni de azzal nem is érsz semmit!
Na szóval hogy a kérdezőnek is válaszoljak szerintem mond meg a barátnődnek hogy lehet diplomával is nehéz munkát találni de gondoljon bele ha egy munkahelyen a diplomás és okj-s között kell választani szerintem egyértelmű kit vesznek fel! Ha meg nagyon nem akar nem kell erőltetni!!
20:46 ez hülyeség már bocsi..a diplomásokra sok helyen azt mondják h túlképzett. de majd rájössz ha meglesz a sok sok vizsgád, a nyelvvizsgád az államvizsgád meg stb. és nem kell leugatni egy olyat aki nem diplomás!! még neked sincs, és amig nem adják a kezedbe, addig nem kell verni a nyálad...utána se mert te is ugyanúgy sorba fogsz állni a munkanélküli hivatalban!
bocs az offért, ezt muszáj volt.
ha nem akar egyetemre menni, ne erőltesd, pár év és rájön hogy akarja-e tényleg vagy nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!