Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos vagy bizonytalan?

Figyelt kérdés
Van ket elkepeszto pasi...nagyon elteroek egymastol...Az egyik ragaszkodo szerelemes tipus a masik masikrol ez nem mondhato el de en megis hozza vonzodom jobban...melyiket valasszam...
2010. febr. 2. 20:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy hogyan döntöttél:)
2010. febr. 2. 22:00
 22/24 A kérdező kommentje:

Én nem tudtam volna dönteni szerencsére a sors közbe szólt és a bizonytalan melllett maradtam...de nem járunk...most itthol van egy csodálatos hétvégét töltöttünk együtt és remélem nem ez lesz az utolsó.

Majd még irok,hogy alakulnak az események....

2010. febr. 21. 14:56
 23/24 anonim válasza:

Köszönöm, hogy megosztottad velem a továbbiakat.

Sok boldogságot kívánok Nektek!

2010. febr. 22. 18:27
 24/24 A kérdező kommentje:

Hát nem gondoltam, hogy ilyen hamar irni fogok....

Ma irtam neki, hogy én valami komolyabbat szeretnék mert nekem ez igy nem jo...és ha nem válltozik akkor nem harcolok tovább érte...azt mondta nem tud válltozni úgyhogy vége lett.

Tanúljatok az esetemböl és ne kövessétek el ezt a hibát amit én elkövettem .....nagyon rossz most nekem!!!!!!!!

2010. febr. 23. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!