Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor van párotok, elhanyagoljátok a barátaitokat?
Így mennyit vagytok a párotokkal és mennyit a barátaitokkal?
Kevesebbet vagytok a barátokkal, mint szingliként?
Kort és nemet is írjatok.

Attol fugg mennyire er ra a baratom,annyit talalkozunk,(heti 3-4x)
Nem hiszem h kevesebbet foglalkoznek a barataimmal,max csak akkor nem beszelek veluk ha a baratommal vagyok
18/L

Valamivel kevesebbet vagyok barátokkal, de nem hanyagolom el őket teljesen.
22/F

Egy legjobb barátnőm van, pár hetente egyszer összefutunk néhány órára és akkor dumálunk, telefonon / neten nem tartom vele a kapcsolatot. Mikor legutóbb szingli voltam, éppen nem beszéltem vele már kb. 1,5 éve így akkor nem volt egy barátom sem. Igazából nem nagyon van szükségem barátokra, ha szingli vagyok épp, akkor sem, nekem ennyi bőven elég, hogy néha összefutunk "pletykálni", neki pedig van több barátnője is, így nem szorul rá, hogy állandóan vele foglalkozzam. A barátom társaságára ellenben gyakrabban vágyom.
23N

A barátnőmmel 3x minimum, a legjobb barátom az osztálytársam, de így is kevesebbet vagyunk együtt. A többi barátommal szintén kevesebbet, de nem hanyagolom őket, nem lehet korlátozni, befolyásolni engem... Nem is kéne ilyen kapcsolat :)
16F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!