Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábíthatnám el?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki járni akar velem meg én is vele.Én szeretm őt,és ő azt mondta hogy ő is engem.De még ott a barátnője,de már nem akar velelenni.A fiú 18,én 16és fél,a lány meg 15,és nem enged neki semmit.Hogy csábytsam el,ha minden nap látjuk egymást?Oda nem nagyon mehetek mert még nem szakított a lánnyal.
2010. febr. 2. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
úgy nehéz lessz ha nem mész oda hozzá.
2010. febr. 2. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Nehéz, nekem is ez a bajom csak fordított esetben. :) Sztem ne avatkozz bele, csak mutasd ki a srácnak h fontos neked. És egy idő után úgyis dobni fogja a csajt. Én is ugyanezt teszem! ; D Szurkolok :)
2010. febr. 2. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
20/F voltam
2010. febr. 2. 18:47
 4/9 anonim ***** válasza:

aranyom nem szégyelled magad??

téged is ugyanugy meg fog csalni!

2010. febr. 2. 18:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem szégyellem magam?.na jó talán el kellett még volna mondani pár dolgot..Mi már jártunk régebben.És nagyon jó volt vele lenni.Én nagyon szerettem,de nem tettem meg mindent talán,és ő összejött mással,de megbánta,és én adok neki egy új esélyt.Csak beakarom biztosítani magam..És nem vagyok az aranyod hogy hozzátegyem:)
2010. febr. 2. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
DE AZVAGY!!
2010. febr. 2. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne szégyellnie magát? Egy kapcsolathoz 2 ember kell, és ha a másik fél is hajlik rá akkor nincs mit erről beszélni. Hajrá csajszi! :)
2010. febr. 2. 18:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Jaj ne csináljátok már:-( ..Most miért kéne rosszul éreznem magam?! Nem én vagyok a harmadik aki elszakitott egymástól két embert..:-S ...Az a fiú akit szeretek megmondta a szemembe is hogy megbánta hogy másnál kötött ki.És már megbeszéltük hogy ha szakít vele akkor azon leszünk hogy jó legyen minden...:-( Csak segítséget akartam kérni hogy tényleg én kelljek neki,és ne hogy még a végén azzal a lánnyal maradjon!Kérlek segítsetek inkább!:-)
2010. febr. 2. 19:01
 9/9 A kérdező kommentje:
az a csaj különben csak egy kis 15 éves..az a baj hogy ő gazdagabb min én..szóval neki van pénze jó cuccokra,nekem sajnos nincs.Próbálok szexi lenni : ) csak kicsit nehéz:-S ötletek? Amugy ilyesmikre gondoltam: ) hogy mint az elején,: ) mikor összejöttünk legelőször: ) PL elmegyek mellette és mosolygok..Vagy bármien példa ami bejön egy pasinak!!Kérlek!!!!!!
2010. febr. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!