Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább férfiakhoz szól a kérdésem (? )
A jelenlegi párommal az a helyzet a kapcsolatunkban, hogy eleinte egy kicsit sima volt az egész, hogy úgy mondjam, téma volt mindig, nevetgéltünk, de mindig voltak köztünk feloldandó pontok. Mindegy az a lényeg, nem volt eddig felszabadult a kapcsolat, meg előzmények is vannak, amik befolyásolják. Viszont a héten került sor az első szexre (kb. 3-4 hét után. Azért kb. mert volt kihagyás azt nem veszem bele), és azt vettem észre, hogy lelkesebb lett, érdeklődőbb, többet akar, jobban akar engem. És az a kérdésem, hogy lehetséges-e az, hogy amiért lefeküdtünk, ami isteni jó volt, élvezte ő is, hogy emiatt kezdett-e el, vagy ez volt az a pont, ami eldöntötte, hogy igenis szeretne engem?
Van köztetek ilyen, aki tapasztalt már hasonlót, hogy egy lánynál az első szex után érezte meg, hogy mit is akar?
Az aggodalmak szerintem inkább onnan erednek, hogy előfordul olyan eset is, amikor a férfi nem a szexre utazik, de ha az eset hamar megtörténik, majd rájön a szextől függetlenül, hogy nem jó a nővel lenni meghátrál. A nő pedig ilyenkor érthető mód azt gondolja csak arra kellett neki. Még ha nem is igaz, akkor is érthető. A nő sem és senki más külsős ember, aki meghall egy ilyen sztorit nem hinne a férfinak. A nőt pedig hülyének fogják tartani, és ezt próbáljuk mindig elkerülni, ami nem mindig egyszerű.
De igazából itt nem is ez a téma, mert tényleg nem félek, nem tartom korainak, nem is húztam sokat úgy hiszem. Ha a 8-as és a 10-es ugyanaz most megírom, hogy félre érted részben a kérdésem lényegét. Attól tartás, hogy ott hagy engem nincs. Gondolom ő sem hülye 26 évesen, és nem jött volna vissza hozzám úgy, hogy nem akar, de ő dobott már egyszer engem! A 6-os válasza tetszik nagyon, ő ráérzett, tehát tudja azt, hogy velem akar lenni, de lehetett-e a szex az, amire csaphatott, hogy igen is jól döntött? És megkaptam a választ azzal, hogy valószínűleg ezzel igazoltam az én akaratom is, a vonzalmam, és ezért változott meg ezután. Erre pedig azért nem gondoltam, mert ez mindvégig meg volt, de közben ugye volt a szakítás, és erre most szüksége volt. Remélem ez így is van, és köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!