Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Nem tudom magamat megnyugtatni és elengedni.
Van egy lány akit 4 napja ismertem meg, nagyon kedves megértő, aki pont nekem való lenne.
Az első találkozásuknor ami egy szórakozóhelyen volt.. telejesen laza voltam, vidám, beszélgettünk megtetszettem neki (humorom kedvességem). És én is szimpatizáltam vele. Azt követően megbeszéltünk egy találkozót, jól el voltunk majd a nap végén elcsattant csók is(én kezdeményeztem). Itt már sugalta hogy bejövök neki és szeretne többet tőlem.
Ekkor viszont valamiért elvesztettem önbizalmam vele szemben, kis tulzással nem nagyon van közös témánk, és nem tudok felé megnyilni. Tudom hogy nem vele, vagyis miatta(mert ő nagyon közvetlen velem), hanem sztem velem van a baj. De nem tudok rájönni az istenért sem hogy miért. Nagyon roszul érzem magam emiatt.
Eddig is mindig ez volt, mig nem érztem hogy járhatnék a lánnyal, laza tudtam lenni, vicces, önmagam. De amint egy lány mutatja hogy igen én kellenék neki...180 fok:S Elvesztem kisugárzásom semilyen leszek, nem önmagam. Izgulok mikor pl telefonon fel hivom, mikor vele vagyok, mintha elfolytanám minden "énem". Feszült vagyok, talán görcsös is.
Nagyon őszinte már most velem, minden korábbi dolgairól beszélgettünk a második találkozáskor. (meg is lepett ezzel) ő azt mondja teljesen megbízik bennem. És én is nyogodtan elmondhatok neki mindent. De mégsem birom megtenni.
Hozzá teszem még egy normális kapcsolatom eddig nem volt csak amolyan próbálkozásaim..és még "lánynal sem voltam".
Talán ezek, talán nem, de valamiért nem tudok feloldódni vele:S és ez nagyon emészt:S
Egyszerüen félek...félek attól hogy egyszer csak azt mondja, bocs de nekem ez nem jó igy.(mint volt már rá példa korábban) ott is hasonló volt a helyzet.
Azon jár az eszem hogy elvesztem feléje így a vonzerőmet és vége lesz majd csak rosszabb lesz.
Miért vagyok ilyen??????? mi tévő legyek
23F
Hát hallod..ugyan ez a szitu... de próbálj meg nyitott lenni,mondj el enki mindent. ha megbízik benned,akkor nem fog ezért elhagyni.
15/F
;)
detto :S
megkéne probálni hogy továbbra is csak ugy tekints rá mint haverra, nem lenne szabad hogy az érzelmek blokkolják a gondolatokat. nemtudom hogy lehet megcsinálni én is ezen dolgozok, le kell csititani az érzelmeket amikor vele beszélsz vele vagy, aztán ha már beindul a beszélgetés akkor megy minden ahogy kell
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!