Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknél nem feltétel a nagy mell! Ti ezt hogy látjátok? Igazam van?
Templomban ülve irtad ki a kerdest? Hogy ezt Hitted? :D
Kis mell fan vagyok, de nyilvan nem torned el a gerincemet, ha a lanynak, akivel epp ismerkednek, veletlen nagy melle lenne...:) Reszletkerdes a mellmerete, nem lenyeges.
Ha lenne barátnőm és kismellű lenne akkor nem hagynám el azért mert a másiknak nagyobb melle van.
De ha pl nagymellű nőm lenne akkor az nem tartana vissza hogy elhagyjam ha pl már nem szeretem
Hidd el, nőként mondom, hogy a kis mell sokkal jobb. A bunkók mindig megtalálnak, olyan megjegyzéseket tesznek, hogy ha törődnék velük, akkor nagyon megsértenének. De a rendes srácok se mindig néznek bele a szemembe...
Tehát a kis mell sokkal esztétikusabb és csinosabb. A nagyobb mellnek ismerkedésnél eddig nem láttam semmilyen elönyét.
a kérdésed azért "mi lenne, ha az lenne", mert
nem vagy nő,
nagy a melled,
vagy távol tartod magad a férfiaktól?
13, a te véleményed ebben nem releváns, mert nincs kis melled, hogy megtapasztald, hogy az "mennyire jó".
Nekem az van, és deformitásnak veszem. Voltak mindig érdeklődő férfiak a közelemben és nem kaptam rá rossz megjegyzést, sőt, úgy érzem, jó vagy szeretik. De valahogy nem az igazi. Ez nem panasz. Nem irigylem a nagymellűeket, és valószínűleg neked sincs igazi okod rá, hiszen megvan ennek a hátránya is.
15. Mint minden nő, én is kis mellekkel kezdtem, úgyhogy semmi logikát nem látok a soraidban...
Nem gond. Tapasztalataim alapján a kis mell sokkal "viselhetőbb" volt. Viszont neked valószínűleg (a leírtak alapján) nem lesz nagy melled, tehát nem tudod, hogy milyen kellemetlenséggel jár. (13. Voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!