Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kismellű nők kevésbé kellendők? Több lent!
Figyelt kérdés
Az egyik tanárnő a sulimban tavaly ment férjhez. Nem csúnya, vékony, de van feneke, de a mellei kicsik. Mivel én sem vagyok 'a természet kegyeltje' ilyen téren, elégedetten nyugtáztam, h lám, kismellű nő is férjhez mehet. ÁM most hallottam, hogy a férje nem egyszer megcsalta már az emlitett tanárnőt, és bennem felmerült a kérdés: akkor a kismellű nők mégsem ugyanolyan jók, mint a nagyobb mellű társaik? Vagy ez csak épp egy egybeesés? Vagy kezdjek el aggódni, hogy 'laposan' senkinek sem kellek majd? Vélemények?
Ez egy baromság, nyugi, véletlen egybeesés volt, és kellesz majd valakinek
2014. okt. 12. 22:18
2/15 anonim válasza:
Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz
3/15 anonim válasza:
en orulnek neki ha lenne csajom. leszarnam h milyen a melle vagy a segge szeressen az a lenyeg. :) 16/F
4/15 anonim válasza:
hülyeség, nem ezen múlik
a tanárnő szarul választott, és ennyi
2014. okt. 12. 22:19
5/15 anonim válasza:
Francokat nem kellenél. Az, hogy az említett tanárnő férje milyen, nem azon múlt, hogy most a tanárnőnek mekkora a melle. Ha a tanárnőnek nagy melle/szőke haja/nagy lába stb. lett volna, akkor az lenne a baj?
2014. okt. 12. 22:19
6/15 anonim válasza:
én nem nézem a mellméretet annyira
2014. okt. 12. 22:20
7/15 anonim válasza:
szerintem verd ki a fejedből ezt a hülyeséget:D Van aki ezt szereti van aki azt. Van akinek meg nem is számít a mellméret, mert inkább a feneket nézi. De egy szép arc meg mindent visz:)
2014. okt. 12. 22:20
8/15 A kérdező kommentje:
Wow! Köszi h ilyen gyorsan és normálisan válaszoltatok! :) Megnyugodtam.:)
2014. okt. 12. 22:25
9/15 anonim válasza:
Nem a mellméret a meghatározó, annak csak nagy a médiavisszhangja. :) Valójában mindenkinek vannak igényei egy párkapcsolatban, és ha az igényei nem elégítődnek ki - ami sok okból kifolyólag létrejöhet -, akkor félre fog lépni. Ez ennyire egyszerű. Ezek az igények lehetnek jogosak, lehetnek baromságok, lehetnek bődületes és beteg elképzelések, kb. bármi. A mellméretnek a legkevesebb köze van hozzá.
Én kicsi és nagymellű lányokat is szerettem és kívántam már, de inkább kicsikhez volt szerencsém. Egyáltalán nem bántam meg, csodálatosan szépek és arányosak voltak. :) Felesleges ilyesmin aggódni.
2014. okt. 12. 22:43
10/15 anonim válasza:
Az az igazság, hogy én a "természet kegyeltje" vagyok, se boldogabb nem vagyok, és nincs boldog párkapcsolatom sem. Szerintem örülj, hogy kis melled van, mert hosszabb távon az mutat jól.
A tanárnőd sorsa meg szerintem a mellméretétől független.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!