Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom nem tudja elengedni magát ha együtt bulizunk?
Én teljesen jól szoktam érezni magam,de ő folyamatosan azon aggódik,hogy esetleg nem. Nem engedi el,és ezért meg a barátai engem hibáztatnak,pedig én nem korlátozom be meg semmi. Egyébként is azt hiszik a barátai,hogy én papucsoltatom,pedig nem így van!
Most ezért a barátai azt akarják hogy szinte sose menjek,mert miattam nem engedi el magát.Nekik nem tudom megmagyarázni ,hogy nem miattam van. Én vagyok rossznak beállítva....
Nem csoda, ha valaki részegen nem bírja elengedni magát...
Agyi aktivitás nullázódik, nem birod magad kontrollálni stb stb.
Hát szerintem is ez van,nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni magát előttem,pedig láttam már hányni stb,nem az a fajta vagyok aki ilyeneken kiakad....De én nem várom el tőle ,hogy csak rám figyeljen!
A legjobban az idegesít,hogy miatta engem írnak le a barátai,és nem csak ebben....nem szeretem ha igazságtalanul megítélnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!