Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha barátomnak marcipános csokit veszek Valentin napra? :D
Már 2 éve együtt vagyunk.. tavaly kapott plüsst, abbol 1 is böven elég 1 pasinak..
szülinapjára kapott parfümöt..
Multkor voltam Graz-ba, onnan hoztam neki marcipánnal töltött csoki szivet..annak örült, szereti, izlett neki..
Nem gáz ha azt veszek?:D
Rózsát csak nem vehetek no..:D
Írjátok le ti mit vesztek Neki , fiuk vagytok vagy lányok, és hány évesek.
Köszike!
:)
Opppá, azaz utolsó elötti! :)
És az új utolsó--> legjobb.. csak tudod szerintem vesz valamit , és nekem is kéne valami aproságot..
DÖNTÖTTEM! Sütök neki, úgyis szereti a süteményeimet. :)
Köszönöm a tanácsokat!
Fiuként azt mondom hogy én is annak örülnék a legjobban ha a barátnőm sütne/főzne nekem valamit.. de sajnos most nincs ugyhogy nem kell ezen gondolkodnom :(
Amugy ha csoki akkor nekem a kedvencem a milkás vagy bocis sztracsatella.. nem tudom a kettő közül melyik gyártja, de a ferrerot is tuti szereti mindenki :) Vagy ha szereti az italt akkor egy üveggel abból, mondjuk én a barátnőmnek hiába mondtam a jagert, nem akart alkoholt adni :)
ha szeretsz sütni akkor csináld azt amit én:D
1 évre sütöttem egy óriási mézeskalács szivet és beleírtam, hogy szeretlek 1év. nagyon örült neki:D nem akarja megenni. nagyonfinom receptem van:D
Köszönöm!:)
Leírod ide nekem?:O
Mézeskalács:
1 kg finomliszt
3 kiskanál szódabikarbóna
1 ek. mézeskalács fűszerkeverék
30 dkg porcukor
30 dkg margarin
2,5 dl méz
3 db tojás + 1 tojás a kenéshez
A lisztet a szódabikarbónával, a porcukorral és a fűszerkeverékkel összevegyítjük. Belemorzsoljuk a margarint, majd hozzákanalazzuk a mézes, és beleütjük a tojásokat is. Addig gyúrjuk, míg közepes keménységű tésztát nem kapunk. Ellentétben a legtöbb mézestésztával, nem kell pihentetni, hanem azonal lehet kb. 3 mm vastagra jól belisztezett gyúródeszkán. Sütőpapírral bélelt tepsibe téve, felvert tojással megkenve előmelegített sütőben közepes lángon 8-10 perc alatt sülnek meg.
ebből nagyon nagyon sok lesz:) kb 7-8 tepsi:D de nagyon finom nekem 1-2 nap alatt az összes elfogyott:) sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!