Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha barátomnak marcipános...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha barátomnak marcipános csokit veszek Valentin napra? :D

Figyelt kérdés

Már 2 éve együtt vagyunk.. tavaly kapott plüsst, abbol 1 is böven elég 1 pasinak..

szülinapjára kapott parfümöt..

Multkor voltam Graz-ba, onnan hoztam neki marcipánnal töltött csoki szivet..annak örült, szereti, izlett neki..

Nem gáz ha azt veszek?:D

Rózsát csak nem vehetek no..:D

Írjátok le ti mit vesztek Neki , fiuk vagytok vagy lányok, és hány évesek.

Köszike!

:)

2010. febr. 2. 15:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hát ha nem szereti a marcipánt akkor az. vegyél egy sört.
2010. febr. 2. 15:58
 2/18 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod, de én vmi mást találnák ki a marcipán helyett.:D
2010. febr. 2. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom ezt a retkes ünnepet úgy rühellem. A nyamvadt amcsik kitalálták ezt is, hogy a birka népük megvegyen minden szart, mert kevés az ünnep, erre mi is átvesszük. Miért nem elég az, hogy egyszerűen megmondod neki, hogy szereted és ő a legfontosabb. +1 fölösleges ajándék minek.

Mellesleg egy desszert bőven elég, ha már nem bírod ki, hogy ne vegyél neki semmit.

2010. febr. 2. 16:00
 4/18 A kérdező kommentje:

ÖH.. nem tudok mit... :S

Közös képnük nincs mert utálja a fényképezögépet.. :D

Mit tegyek?:D

2010. febr. 2. 16:00
 5/18 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ez a véleményed, Nekem is( de ha ö vesz akkor nem akarom magam hülyén érezni), de nem ez volt a kérdés hogy mi a véleményed a Valentin napról, már ne is haragudj, de tényleg...
2010. febr. 2. 16:02
 6/18 anonim ***** válasza:
Tudom mi volt a kérdés OFF sorry, de írtam, hogy vegyél neki egy desszertet (Ferrero Rochero pl.)
2010. febr. 2. 16:06
 7/18 anonim ***** válasza:
ha tudsz főzni, és meg tudod oldani hogy kettesben legyetek, csinálj neki egy finom vacsit, ha nem tudsz főzni még akkor is megkérheted anyukádat vagy valakit,hogy segítsen.gyertyák, pezsgő, utána pedig nyomás.....:P
2010. febr. 2. 16:14
 8/18 A kérdező kommentje:

Okés, semmigond és köszike.:)

Ferrero-val az a bajom, hogy nem tudom hogy szereti-e , bár azt ki nem szereti..

azt kéne megtudnom , hogy marcipán töltelékes csokit találok-e. (kb ugyanolyan minöségben mint a Ferrero)

azt tudom , hogy imádja.

Milkának van marcipán töltelékes, de az nem tul...

2010. febr. 2. 16:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem veszünk semmit egymásnak...!Egyszerűen csak örülni fogok,h aznap is az ő karjaiban és a csókjaira fogok felébredni :) Ennyi és pont.
2010. febr. 2. 16:17
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszike Kedves utolsó!:)

Tudok fözni, föleg ha a szerelmemröl van szó, akkor kiteszek magamért.. de nem rég csináltam ilyen meglepit vacsi, gyertyafény,halk zene, bor, szexi fehérnemü "csak úgy"-ból!

De jó ötlet, átgondolom! :)

2010. febr. 2. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!