Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha barátomnak marcipános csokit veszek Valentin napra? :D
Már 2 éve együtt vagyunk.. tavaly kapott plüsst, abbol 1 is böven elég 1 pasinak..
szülinapjára kapott parfümöt..
Multkor voltam Graz-ba, onnan hoztam neki marcipánnal töltött csoki szivet..annak örült, szereti, izlett neki..
Nem gáz ha azt veszek?:D
Rózsát csak nem vehetek no..:D
Írjátok le ti mit vesztek Neki , fiuk vagytok vagy lányok, és hány évesek.
Köszike!
:)
Komolyan mondom ezt a retkes ünnepet úgy rühellem. A nyamvadt amcsik kitalálták ezt is, hogy a birka népük megvegyen minden szart, mert kevés az ünnep, erre mi is átvesszük. Miért nem elég az, hogy egyszerűen megmondod neki, hogy szereted és ő a legfontosabb. +1 fölösleges ajándék minek.
Mellesleg egy desszert bőven elég, ha már nem bírod ki, hogy ne vegyél neki semmit.
ÖH.. nem tudok mit... :S
Közös képnük nincs mert utálja a fényképezögépet.. :D
Mit tegyek?:D
Okés, semmigond és köszike.:)
Ferrero-val az a bajom, hogy nem tudom hogy szereti-e , bár azt ki nem szereti..
azt kéne megtudnom , hogy marcipán töltelékes csokit találok-e. (kb ugyanolyan minöségben mint a Ferrero)
azt tudom , hogy imádja.
Milkának van marcipán töltelékes, de az nem tul...
Köszike Kedves utolsó!:)
Tudok fözni, föleg ha a szerelmemröl van szó, akkor kiteszek magamért.. de nem rég csináltam ilyen meglepit vacsi, gyertyafény,halk zene, bor, szexi fehérnemü "csak úgy"-ból!
De jó ötlet, átgondolom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!