Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így soha nem lesz barátom?

Figyelt kérdés

Mindig olyanok tetszenek, és én is olyanoknak tetszem, akik kapcsolatban vannak. Mindig azt hiszem, alakulnak a dolgok, végre lesz valami, aztán kiderül, hogy barátnője van. Mindig ez van. Hogy lehetek olyan szerencsétlen, hogy mindig a kapcsolatban élőket fogom ki???? :/

21/N

2014. dec. 18. 23:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad 1 kérdés lenne. Neked is ugyanígy.

Egyébként pedig nem kell savanyúpofi, maradj ilyen, amilyen vagy. Sztem itt is lehet ismerkedned, nem értem, h miért zárkózol el ettől az oldaltól, de ahogy érzed, legyél nyitott mindenhol sztem, szórakozóhelyen se biztos, h csak meg akarnak húzni, bár elég vszínű manapság. :D

2014. dec. 19. 08:19
 22/24 anonim ***** válasza:

Az nem jó akinek barátnője van, de az se aki szingli és a gyk-n rád ír.

ezek után maradj is egyedül!

2014. dec. 19. 18:12
 23/24 A kérdező kommentje:
Minden vágyam, hogy gyk-n találjon rám a szerelem....-.-
2014. dec. 20. 20:15
 24/24 anonim ***** válasza:
Ezt remélem, hogy nem viccnek szántad. Ha mondjuk a fővárosban laksz, akkor elég nagy esélyed van arra, hogy legyen valaki, akivel tudsz ismerkedni, meg találkozni. Szerintem csak rajtad múlik, mert ugye köztudott, hogy a lányoknak, nőknek többen írnak itt is, mint ahogy a társkereső oldalakon is. Ha meglenne benned az ismerkedési hajlandóság itt fent is, akkor ezzel másoknak is esélyt adnál. De még ha nem is laksz a fővárosban, még úgy is meg lehet szerintem próbálni, hiszen sosem lehet tudni, hogy kibe akad bele az ember. De te tudod, a te döntésed.
2014. dec. 20. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!