Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így soha nem lesz barátom?
Mindig olyanok tetszenek, és én is olyanoknak tetszem, akik kapcsolatban vannak. Mindig azt hiszem, alakulnak a dolgok, végre lesz valami, aztán kiderül, hogy barátnője van. Mindig ez van. Hogy lehetek olyan szerencsétlen, hogy mindig a kapcsolatban élőket fogom ki???? :/
21/N
Én is ezt tapasztaltam, ma már ha elmegyek az utcán meglátok egy olyan lányt aki nagyon nagyon szimpi és nagoyn bejön, akkor ezt gondolom magamban:
"Áh, milyen cuki csaj, na de mindegy, ugyis foglalt!" és lépek tovább. Meguntam a kellemetlen szituációkat.
Hát sokra megyek vele, ha nem lehetek azzal, akivel szeretnék...:((
Egyébként ránézésre nem lehet megállapítani, hogy foglalt-e. Sokan azért nem lépnek, mert azt hiszik, úgy is kapcsolatban van, pedig ez nem olyan biztos. Én nem rég tudtam meg, hogy mindenki azt hiszi, van barátom (nem tudom miért gondolnak ilyet...:/), ezért nem is kezdeményez senki...pedig dehogy...de basszus, csak 1 kérdés lenne :S
# 13 Lehet hogy így van és tényleg nincs mindenkinek párkapcsolata aki bejön de a többségnek van.
Alapesetben nem szoktam utcán ismerkedni, kivéve ha olyat látok, aki nem csak külsőre, de stílusra is olyan hogy megbánnám ha elengedném... na és nekik tuti van pasijuk!
20 évesen ha nem lenne nehezen szárnyalnának csillogó szemekkel az örömtől, és ha meg is szolítom őket a következő szitucáiók szoktak megtörténni:
- nincs barátja, nem vagyok neki szimpi.
- szimpi vagyok neki de barátja van.
- szimpi vagyok neki, nincs barátja, de nem is akar.
- azt gondolja egy perverz faszi vagyok.
olyan aki akarna is valamit nem igazán van.
Képzeld, én 21 évesen baràt nélkül is csillogo szemekkel szárnyalok az utcán. :D
A becenevem csillagszemű, mert tényleg mindig ragyog, és mosolygós vagyok. Pedig nincs barátom. És akkor most legyek olyan savanyú, hogy a kutyának se kelljek?
...Lehet hogy ezért gondolják, hogy van barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!