Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így soha nem lesz barátom?

Figyelt kérdés

Mindig olyanok tetszenek, és én is olyanoknak tetszem, akik kapcsolatban vannak. Mindig azt hiszem, alakulnak a dolgok, végre lesz valami, aztán kiderül, hogy barátnője van. Mindig ez van. Hogy lehetek olyan szerencsétlen, hogy mindig a kapcsolatban élőket fogom ki???? :/

21/N

2014. dec. 18. 23:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt egy csomó olyan fiú van, akinek nincs kapcsolata, úgyhogy kedvedre válogathatsz ;)
2014. dec. 18. 23:13
 2/24 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben átérzem a dolgot csak a másik oldalról :DD Minden jól alakul majd kiderül ,hogy van barátja ...áááááá :D 20F :)
2014. dec. 18. 23:13
 3/24 anonim ***** válasza:
Egy bölcs mondást megfordítva, csak az a fiú foglalt akin épp lovagolnak.
2014. dec. 18. 23:17
 4/24 anonim ***** válasza:

Ha ezek után nem kapsz 20 privát üzenetet 1 nap alatt akkor... akkor nem tudom, de ez fix :)

25/F

2014. dec. 18. 23:19
 5/24 anonim ***** válasza:
szörnyű az élet sajnos, írj, most még pár napig talán szabad vagyok. :)
2014. dec. 18. 23:28
 6/24 anonim ***** válasza:
Ahogyan többen is utaltak rá, itt megvan a lehetőséged az ismerkedésre. Attól is függ, hogy hol laksz.
2014. dec. 18. 23:31
 7/24 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok én is. :/ 27f
2014. dec. 18. 23:38
 8/24 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm az ajánlatokat..xD

De nem itt fogok ismerkedni, az is biztos. :D

Én csak feltettem egy egyszerű kérdést. Elegem van már abból, hogy tök jól elvagyok a sráccal, vadul flörtölünk, stb., bennem már meg is mozdul valami, aztán bumm :/

Egyáltalán minek csinál ilyet az, akinek barátnője van?

Olyan érzés, mintha megfognák a szívemet és belehajítanák egy sötét, feneketlen verembe, az meg csak zuhan, és magával húzza a lelkemet is. Megkedvelteti magát a srác, aztán kiderül hogy nem lehet semmi, de olyankor már túlságosan fáj...

2014. dec. 18. 23:41
 9/24 anonim ***** válasza:

Azért vonzóak ezek a férfiak, mert mivel párkapcsolatban élnek, láthatóan beváltak már valakinél.

Keresgélj tovább!

2014. dec. 18. 23:46
 10/24 A kérdező kommentje:
De amikor megtetszik, még nem tudom, hogy kapcsolatban vannak. Az csak később szokott kiderülni. Senki nem azzal kezd, hogy ,,Szia, Béla vagyok és van barátnőm".
2014. dec. 18. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!