Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Az a történet, hogy van két pasi a akivel összejöttem. Eleinte mind a 2 barátnak indult. De az egyik napon, mind2-en szerelmet vallottak, én meg nem tudok dönteni közülük. Ha lehetne akkor összegyúrnám a kettőt és úgy lennének jók. Mind a 2-en okosak figyelmesek, amiben tudnak segítenek, dolgoznak becsületesen, de valamiért képtelen vagyok dönteni közülük.

Ők 35 és 38. Én meg 40/N

Ne hordjon le senki mindenféle utcalánynak, ez komoly probléma, már csak a gyerekeim miatt is. Van két lányom (15) és egy fiam is (20)

Tudnátok tanácsot adni?

2010. febr. 2. 15:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
utcalány vagy
2010. febr. 2. 15:41
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
sőt mindenféle utcalány vagy
 3/13 anonim ***** válasza:
Csak a 35 éves meg ne dugja a kicsi lányodat,olvastam már iylet,de komolyan!
 4/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a gyerekediet nekik mejik jön be jobban:D
2010. febr. 2. 15:43
 5/13 anonim ***** válasza:
ma volt ilyen kérdés egy 15 éves csajtól h tetszik neki egy 35 körüli. lehet h a te lányod írta
2010. febr. 2. 15:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Jó kis MILF lehetsz. Mindenesetre válaszd az egyiket, de halogasd a döntést, mert ez csak ámítás mindenkinek.
2010. febr. 2. 15:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Hát az első háromnak gratulálok az intelligencia szintjéhez. Bebizonyították, hogy volt értelme lemáazni a fáról és megtanultak beszélni. Lehet az lesz, hogy megbeszélem a gyerekekkel.

Azért is írtam ki a kérdést mert nem tudom, mitévő legyek. A gyerekek a legfontosabbak és az hogy nekik jó legyen.

2010. febr. 2. 15:48
 8/13 anonim válasza:
nem könnyü.meditálj kicsit,és bele magad abba a helyzetbe,h boldog párkapcsiban élsz.konkrét pasit ne kébzelj,csak érezd h boldog vagy.maradj néhány napig ebben az "állapotban",és igérem a válasz megérkezik.
2010. febr. 2. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy ez a felnőtteknél hogy megy, de én bnőmnek azt ajánlanám, hogy hagyja mind2t, egyikhez se vonzódhatsz annyira, hogy huu meg haa, mert 2 is tetszik. Akkor inkább várjon még egy kicsit. Mondjuk a kor sem mind1.

Amúgy meg gyerekek, ha mind2t leszavazzák szerintem hagyd. És kérd ki a véleményük, hogy miért?

17/L

2010. febr. 2. 15:51
 10/13 anonim ***** válasza:

az igaz h nekik jó legyen,de azért az is nagyon fontos h Neked jó legyen!!!azt a férfit válaszd aki iránt több érzelmet,szeretetet,vonzódást érzel.Remélem h jól döntesz és ez jó lesz a gyerekeidnek meg Neked is

15/ L

(most lehet h ledöbbensz h egy 15 éves ad neked tanácsot,de hidd el érett vagyok,és szerintem fogadd meg ezt amit írtam )

:)Minden jót!

2010. febr. 2. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!