Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 100 km távolság a két fél között nagy problémát jelent egy párkapcsolatban?
Hát, Én heti 2x találkozok párommal és aztkell mondjam teljesen jó. Igaz h vágyunk egymásra, és eljön azaz idő amikor összeköltözünk, de most ez van és Szeretjük egymást, így működik a kapcsolat. És azért is működik talán hogy ha talizunk is 2-3 napra akkor együtt tudunk aludni, szóval minden feltétel adott ami egy normális kapcsolathoz kell.
Én 22F vagyok ő 18L
a kapcsolattol függ...
Barátommal 5 hónapja együtt vagyunk és 700km távolság van köztünk.szal tőletek függ h mennyire bíztok meg egymásban meg ilyensmi :)
700 km... hú, hát az nem semmi!
Minden tiszteletem a tiétek.
Egyébként én 22 éves vagyok a lány pedig 21.
Szóval azért kamasznak nem mondanám magunkat. Kb 1-2 órás az út. Szóval akkor szerintetek ez simán megoldható?
hát sztem ha szeretitek egymást akkor annyira nem nagy gond.
Nekem volt egy 3 éves távkapcsolatom, a srác a Velencei-tónál lakott, én pesti vagyok. Az elején mondjuk nem találkoztunk sokat mert 14 évesek voltunk, de aztán már volt h heti 3-4szer is találkoztunk, egymásnál aludtunk és teljesen jó volt ez így és nagy szerelem volt:), szóval van remény, működhet:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!