Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar összeköltözni?
Figyelt kérdés
Már lassan 5 éve leszünk együtt, és saját lakása is van már egy jó ideje2014. dec. 17. 11:25
11/18 A kérdező kommentje:
Én nem akarok még 35 évesen is úgy szenvedni, hogy egyszer itt, egyszer ott.
2014. dec. 17. 11:42
13/18 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem, és a választ is leírtam.
2014. dec. 17. 11:44
14/18 anonim válasza:
én megmondtam neki, hogy ha ő nem akar akkor majd én megyek egyedül, elkezdtem lakásokat nézni magamnak (mindketten szülőkkel élünk) és persze szépen beszámoltam neki róla, hogy mit találtam...mostmár 2-en beadtunk egy kérvényt olcsó lakásra ami direkt fiataloknak van, állítólag fél éven belül hívniuk kéne :) ...szóval nem az volt a probléma, hogy velem nem akart, hanem nem akart sok pénzt kidobni a bérlésre és amit nemis értek, várt a sült galambra...most örülünk a lakásnak mindketten
15/18 anonim válasza:
hát szerintem 5 év után azért nem olyan nagy dolog elvárni, hogy együtt éljetek. sőt. vagy nem gondolja komolyan ezt a kapcsolatot vagy ilyen típus - nem tud/nem akar elköteleződni és így kényelmes neki. viszont ha sokáig egy helyben stagnál a kapcsolat és nem fejlődik sehova, akkor szerintem értelme sincs folytatni.
16/18 To7ka válasza:
Azt felejtitek el, hogy nagyon drága egyedül egy albérlet. Persze lehet szobát bérelni, de az meg őrült rizikós (átéltem), hogy random lakótársak nyűgjeit viseled. Ha van egy 5 éves kapcsolatod, aki már egyedül lakik, és szeretitek egymást, számomra és logikus lenne, hogy megpróbáljuk(!) az együttélést. Ha nem megy, kiderül hogy nem illünk össze!:) Ha megy, akkor meg amellett hogy a szerelmemmel lehetek együtt (még mindig általában másfél szobás+konyhás lakásokról beszélünk, ahol azért marad külön tér), még anyagi megfontolásból is nagyon előnyös. 1 év alatt nagyon komoly összegeket lehetne félretenni egy közös romantikus nyaralásra (vagy ha sok egymásból, akkor külön nyaralásra..:D).
17/18 anonim válasza:
Ja bocs, akkor csak a kifogásokat keresi, jó neki egyedül.
18/18 anonim válasza:
Szerintem is ideje lenne.
Nálunk barátnőmnek van lakása én még itthon élek, de csak azért mert állást keresek ( hogy ne ingyenélő legyek ). Abba egyeztünk meg, hogy amint van állásom, költözök oda :)
És ez még nem 5 éves kapcsolat. Nekem elég fura, hiszen sokkal többet tudnátok együtt lenni akkor, ha együtt élnétek. Már csak ezért is várjuk az egészet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!