Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire komoly a baj? Soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire komoly a baj? Soha nem tudnám örökre elengedni.

Figyelt kérdés

Nemrég regisztráltam a gyik.hu ra. és egy alapos question-öm lenne mint nőkhöz illetve mint férfiakhoz! Február 21-én lettünk volna Barátnőmmel 1 évesek együtt nagyon sok jóban és rosszban is volt részünk. Tegnap elött szakitottunk. Történet oka hogy rengeteget veszekedtünk én mérleg ő bika horoszkókban sem illetünk össze annak ellenére meghalnék érte ugy szeretem nah mind1 lényeg a lényeg hogy rengeteg olyan dolgott tett nekem ami fájt egyszer megcsalt diszkóban ugyhogy nem voltam ott... egyik osztálytársával csak csókolóztak. Aztán elötte volt kavarása egy hentes sráccal augusztusban. és utána szétmentünk 1,5napra olyan október körül!=( de nagyon nem birtuk egymás nélkül... és újra össze jöttünk kb 3hét nyugi utána folytatva amit elkezdtünk szapultuk egymást. (tiszta szívből szeretjük egymást ez ezer %) aztán amit tettem egy undorító dolog 1,5héttel ezelött megütöttem a gyomrát mert nagyon felhuzott nem irnám le miért nem lenne hely, ugy gondolom egy lányt megütni szánalmas! Tudom mit tettem. Lényeg hogy nagyon sajnáltam soha nem csaltam meg és igazából a bizalmatlanság nagyon fölénybe keveredett nállam vele szemben. Anyjáéknál is rendesen be injekciózott minden kis apró titkunkat elmondta nekik. Anyja jól leszidott tegnap telefonon kb 40perces beszéd után többnyire igaza volt. (de bas*** meg bármit csinálok minden egyes pilanatban őrá gondolok! és a szívem kezd el fájni ha csak eszembe jut a kis feje. = ( =' ( ) Annyit szeretnék tudni hogy szerintetek mit tegyek? Van még esély, ha van milyen? (ő 18/l én 20/f)

Soha nem tudnám örökre elengedni.....=(=(=( ='( ='(

2010. febr. 2. 11:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
hidd el...nagyobb a mi szerelmünk hogy "örökre" szét menjünk!!!;)
2010. febr. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!