Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire komoly a baj? Soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire komoly a baj? Soha nem tudnám örökre elengedni.

Figyelt kérdés

Nemrég regisztráltam a gyik.hu ra. és egy alapos question-öm lenne mint nőkhöz illetve mint férfiakhoz! Február 21-én lettünk volna Barátnőmmel 1 évesek együtt nagyon sok jóban és rosszban is volt részünk. Tegnap elött szakitottunk. Történet oka hogy rengeteget veszekedtünk én mérleg ő bika horoszkókban sem illetünk össze annak ellenére meghalnék érte ugy szeretem nah mind1 lényeg a lényeg hogy rengeteg olyan dolgott tett nekem ami fájt egyszer megcsalt diszkóban ugyhogy nem voltam ott... egyik osztálytársával csak csókolóztak. Aztán elötte volt kavarása egy hentes sráccal augusztusban. és utána szétmentünk 1,5napra olyan október körül!=( de nagyon nem birtuk egymás nélkül... és újra össze jöttünk kb 3hét nyugi utána folytatva amit elkezdtünk szapultuk egymást. (tiszta szívből szeretjük egymást ez ezer %) aztán amit tettem egy undorító dolog 1,5héttel ezelött megütöttem a gyomrát mert nagyon felhuzott nem irnám le miért nem lenne hely, ugy gondolom egy lányt megütni szánalmas! Tudom mit tettem. Lényeg hogy nagyon sajnáltam soha nem csaltam meg és igazából a bizalmatlanság nagyon fölénybe keveredett nállam vele szemben. Anyjáéknál is rendesen be injekciózott minden kis apró titkunkat elmondta nekik. Anyja jól leszidott tegnap telefonon kb 40perces beszéd után többnyire igaza volt. (de bas*** meg bármit csinálok minden egyes pilanatban őrá gondolok! és a szívem kezd el fájni ha csak eszembe jut a kis feje. = ( =' ( ) Annyit szeretnék tudni hogy szerintetek mit tegyek? Van még esély, ha van milyen? (ő 18/l én 20/f)

Soha nem tudnám örökre elengedni.....=(=(=( ='( ='(

2010. febr. 2. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nem szabad ennyire ragaszkodni egy lányhoz..pláne nem egy ilyennek aki sorozatban megcsalt..mondjuk nem biztos annyi volt amit elmondott..mi van ha több sráccal is kavart..

A szerelem fáj.az élet ilyen..szerintem tedd tul magad rajta..

Az hogy megütötted arra nincs mentség...ezért érezd magad tölem is leb@szva..

2010. febr. 2. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálom finoman. Egy hosszútávú jó kapcsolat fenntartása nagyon sok érzelmi és értelmi intelligneciát igányel, e kettő - a leveled alapján - láthatóan nem elégséges mértékben áll rendelkezésedre. Jelen leírás szerint a ti kapcsolatotok kezdettől nehézkes volt, és az eddig felhalmozott hibák, sérelmek még akkor se teszik lehetővé a hosszas folytatást, ha esetleg újból összejönnétek valami csoda folytán.

Mivel nem tudod magad másra akarata ellenére rákényszeríteni, ezért kénytelen vagy elengedni, és szerintem jobban is teszed, ha megpróbálod.

A következő barátnőig eltelő időt a helyedben értelmi és érzelmi épülésre használnám fel. Az utólagos önsajnálat nem elég.

2010. febr. 2. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Hm hmm - Ezt igazából neked kell tudnod hogy mi lenne számodra a helyes. De kérlek egyszer tényleg ülj le és gondold át a dolgokat de nagyon komolyan! Én hasonló helyzetben voltam, anyum mondta a tanácsait de rá se hederítettem. Utólag meg belátom tényleg mindenben igaza volt. Ugyanígy bele voltam "tökig" zúgva egy csajba, el se tudtam nélküle képzelni az életet, közben mindig csak bántott, sértegetett, megsértődött amikor oka se volt rá, ugráltatott... Kihasználta hogy ennyire nagyon bele voltam zúgva.. Közben meg másokkal is flörtölt a hátam mögött, szerintem meg is csalt.. Ezeket utólag tudtam meg. Egyszer végig gondoltam a dolgokat, basszus mindig megteszek érte mindent!! Kíváncsi voltam hogy ő mennyit képes értem tenni. Volt egy kisebb vitánk, amit ráhagytam hogy meglássam mikor akar bocsánatot kérni. Hát nem akart és akkor jó mondom ha ennyit érek neked akkor Szia.

A lényege a dolognak, tényleg teljesen belevoltam zúgva annak ellenére hogy mindig csak bántott. Azt gondoltam sose lesz más.. És amikor nemszámítottam rá akkor jött az életembe az a lány, akivel most vagyok. Ő mindent megtenne értem, nagyon sokat jelentek neki, tisztel, szeret és énis őt. Minden sokkal sokkal jobb.

Gondolj bele.. ha te ennyire szereted, kötődsz hozzá nemfog neked jót tenni ha mellette maradsz hosszútávon.. játszik az idegeiddel, megcsal, húzza az agyad. Ha megcsal akkor valami nemjó neki, ez már jó ok arra hogy ne egy életre tervezz vele.

De minden rajtad áll, hogy mi a jó neked. Én a helyedben tuti mellette maradnék amig valami végleg szét nem választ minket. De ha a véleményem kérdezed? - Szerintem idővel szétfogtok menni. Ez lehet ma/holnap, kitudja. De lehet jobb lenne ha te vetnél neki véged addig ameddig nem tesz téged tönkre idegileg

22F

2010. febr. 2. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Fiam te egy vesztes vagy,nőt megütni a világ legnagyobb bűne.. lépj tovább és ne verj nőket.
2010. febr. 2. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi is hasonló dolgokon mentünk át mint ti és mintha a barátom írta volna ezt a levelet!Nekem is volt közöm máshoz de úgy,hogy nem voltunk együtt... a lényeg,hogy mi is veszekedünk ,néha elcsattant egy-egy pofon a részemről egyszer a részéről... de ennyi a négy év alatt egyszer kaptam pofont.Szerintem ha kibékültök többé ne csinálj ilyet lányt megütni nem normális bármit tesz. többé ne forduljon elő. Ha a csaj szeret akkor együtt lesztek de tanuljatok meg urrá lenni az indulataitokon és valamelyikötöknek okosabbnak kell lenni ha vita van,mert ha mindenki mondja az igazát abból nem sül ki semmi jó. Saját tapasztalatból mondom nálunk is volt már minden kivéve megcsalás kb 21-szer szakítottunk a 4 év alatt de ez abbamaradtt mert megkomolyodtunk meg belefáradtunk... és most minden ok ha vita van hol ő fejezi be és nem áll le velem vitatkozni hol én poénkodom el meg megpuszilgatom és minden oké. Ha szeret egyett lesztek. Ez nem jó,hogy mindent elmond a szülöknek,mert ha kibékültök akkor meg kellemetlenül érzed magad...ez nem rájuk tartozik ami köztetek van...legalábbis nem minden részlet:(
2010. febr. 3. 09:34
 6/11 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászólónak köszönöm sokat segitett meg a másik kommentes!
2010. febr. 4. 00:54
 7/11 anonim válasza:
De még "question-öm". :D Nehéz lenne kiírni, hogy "kérdésem"?
2010. febr. 6. 18:12
 8/11 A kérdező kommentje:
azért irtam ugy mert akkor ugy kilehet tudod...kérdésben nem irhatom oda hogy azt kérdezem mert okoskodik az oldal....amugy meg sokat beszéltünk azota tisztáztunk egyet smást...egy kis időt adunk egymásnak aztán 2-3hónapon belül ismét együtt szeritnetek?
2010. febr. 9. 07:47
 9/11 anonim válasza:
Értem, akkor elnézést kérek ;)
2010. febr. 10. 15:44
 10/11 anonim ***** válasza:

"egy kis időt adunk egymásnak aztán 2-3hónapon belül ismét együtt szeritnetek?"

Lefordítom magyarra. VÉGE.

Ez a majd megláttjuk pár hónap múlva azt jelenti, hogy nem jöttök össze újra, csak nem szeretné ha balhéznál, ezért lekoptat. MIndenképp jól jön ki belőle, mert

- A 2-3 hóna pihenő a szakításhoz képest kedvezménynek tűnik, tehát ő "adott neked egy kis szívességet", most te jössz. Ő is tudja, hogy semmi nem lesz 2-3 hónap múlva.

- Ha odamész érdeklődni mondjuk 3 hónap múlva, akkor nyugodtan mondhatja, hogy ne törelmetlenkedj, adj még egy hetet vagy ilyesmi, és ha balhézni kezdesz, akkor közli, hogy már majdnem visszafogadtalak, de most ez a balhé mindent elrontott.

- 2-3 hónap pont elég ahhoz, hogy hideg fejjel átgondolja, és ne akarjon viszontlátni.

Szóval nem sok jót ígér a dolog.

2010. febr. 10. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!