Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném le ezt a szörnyű érzést?
meg kell magad szeretni,mondogasd magadban pozitív gondolatokat magadról:napról napra egyre jobban és jobban szeretem magam. Tetszek magamnak ,szép vagyok.
ha ezeket elismétlgeted magadban elalvás előtt minden nap akkor változás fog beálni az életedbe:)
Érdekes,én is hasonló problémákkal küzdök!Annyi különbséggel,h én tudom,a szeretkezés neki is olyan csodálatos érzés,szóval tudom,h nem csalna meg(legalább is szexxel tuti nincs baj) !Engem inkább csak az szokott bántani,h nem vagyok neki elég szép...!De már haladok,bár szerintem totál kiűzni ezt az érzést lehetetlen :)
Ahogyan te is írtad... Ő mégis szeret!Ő biztos a legjobbnak,legszebbnek,legviccesebbnek,legszórakoztatóbbnak lát téged,ahogyan te is Őt!Annyit tudok még javasolni,h csinálj vmit,amitől szebbnek érzed magad...nem tudom,nem ismerlek,de biztos ki tudsz találni vmit...Ha esetleg mesélnél egy kicsit többet,lehet h tudnék segíteni!Egyébként tudom,milyen rossz érzések vannak benned... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!