Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a szerelmed (! ) megkérne, töröld magad a közösségi oldalakról?
azt mondanám: NEM
és tudod miért? mert a közösségi oldalak pl arra vannak, hogy mondjuk majd ha valaki szervez egy osztálytalálkozót akkor könnyen elérhetőek legyünk. és nem szeretnék egy oszt.talit se kihagyni. bár nem is értem miért kérne ilyet bárki?!
21/L
Azt mondanám, hogy egy fenét. Ott tartom a kapcsolatot sok ismerősömmel. Nem sajátíthat ki.
23/F
Aki csak azért van fent hogy ott tartsa a kapcsolatot attól kérdezem, hogy msn, vagy email nincs? Az osztálytalálkozóról meg az a véleményem, hogy én nem vagyok semmi ilyen oldalon, de van pár volt osztálytársam akikkel a fent említett módon tartjuk a kapcsolatot és ők egyból szólnak, ha van vagy lesz. Sőt tőlük azt is megtudom egyből, hogy ki terhes ki ment férjhez stb.
Ezek csak ....KIFOGÁSOK!
De mindenki maga dönti el, de ha valaki tényleg szereti a párját, megteszi neki, azért hogy ne legyen veszekedés, és persze csak akkor törölje az illető magát ha a párja tud érvelni amellett amit szeretne, hogy miért úgy...
11:26 os vagyok és 22/L
Ja az még lemaradt, hogy a Párom az első akinek megtettem. Mert Őt Tiszta Szívből Szerelmesen Szeretem...szóval, többiek, el lehet gondolkozni a dolgokon.
11.26 senki nem neked címezte az üzenetét, miért veszed magadra? mi csak elmondtuk miért nem tennénk meg. (Egyébként én írtam az oszt.talit) Nem mindenkinek van ideje msn előtt ülni. És ezek nem kifogások, tőlünk ilyet nem kért senki, és nem is tartom normálisnak ezt a kérést. A te eseted más, írtad hogy ostromoltak titeket, egész más. De miért veszed magadra ha nem is neked szólt?!
De ha már így kardot rántottál, akkor elmondom hogy nem ezzel fejezzük ki a szerelmünket. Legalábbis mi nem!
attól függ
ha iwiwről vagy facebookról, nem törölném magam
ha love.huról, akkor igen
18/l
A kifogások miatt írtam, mert buta kifogások, hogy azért nem törölné valaki magát. Persze a ti esetetekben szó nincs róla mind írtad, hogy kért volna a párod,de ha kért volna megint máshogy viszonyulnál a dolgokhoz. És nem konkrétan neked írtam hanem az összes kifogásokat találó válaszadónak.
És persze hogy nem ezzel fejezzük ki a szerelmünket, DE ha valamire megkér a szerelmed és ész érvekkel alátámasztja neked, akkor gondolom én elgondolkozol rajta majd megteszed. Vagy rosszúl gondolom?
És nem kard ki kardnak szántam a választ.:)
A 18 éves lánytól meg azt szeretném kérdezni, hogy a love.hu- az nem tásrkereső, és sz*x partner kereső? Mert véleményem szerint igen. És gondolom te sem örülnél ha a párod fent lenne társkeresőn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!