Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha a szerelmed (!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a szerelmed (! ) megkérne, töröld magad a közösségi oldalakról?

Figyelt kérdés
Kort, nemet is írjatok. köszi
2010. febr. 2. 06:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Nem törölném magam. :D De ilyet miért kérne bárki is?

16L

2010. febr. 2. 06:39
 2/27 anonim ***** válasza:
66%
azt mondanám, hogy az ostoba, beszűkült féltékenység semmire sem válasz
2010. febr. 2. 06:40
 3/27 A kérdező kommentje:

"De ilyet miért kérne bárki is?"

Modjuk mert nem tudja elviselni :\

2010. febr. 2. 06:56
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megmondanám neki, hogy akkor ő is törölje magát és kész.Amúgy szerintem hülesé ha valaki ilyet kér,azért annak vannak jó oldalai is.Én pl meg szoktam nézni, hogy kivel mi a helyzet.És örülök, ha látok valami jó meglepetést, férhez menést, gyerek szülést stb.Szóval inkább a fiúval kellene elbeszélgetni, hogy miért kér ilyet és adjon rá magyarázatot, ha pl.a pasizástól fél, hogy azt ő honnan gondolja ha valaki ott van, akkor már ismerkedni kezd mással.
2010. febr. 2. 07:39
 5/27 anonim ***** válasza:
7:39:ja 25/L
2010. febr. 2. 07:39
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már egy másik hozzászóló is írta: törölném magam ha ő is (már amennyiben ő is fent van). Aki igazán szereti a másikat az megteszi szerintem. És tényleg van aki ilyent kér, mert őrülten féltékeny. Hallottam már ilyenről a környezetemben. Én kérésre törölném, parancsra, utasításra viszont nem. :-) 32/F
2010. febr. 2. 07:47
 7/27 anonim ***** válasza:
23%
Én nem törölném magam. Ne akarjon megváltoztatni, ne akarja senki megmondani, mit csináljak.Attól, hogy nem tököm van, jogaim ugyanúgy vannak, nem vagyok alacsonyabb rendű, mint ő. Ha fordított a helyzet, hogy lány kér meg fiút erre, akkor se tenném. A csaj, biztos vagyok benne, hogy féltékeny pics@.
2010. febr. 2. 07:53
 8/27 anonim ***** válasza:
Ja, 23/L
2010. febr. 2. 07:53
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
A Párommal közös döntés után töröltük le magunkat. Nekem állandóan irogattak a pasik, neki a csajok. Aztán persze voltak a zördülések közöttünk (csak kicsik), aztán úgy döntöttünk, hogy megkönnyítjük az életünket és töröljük magunkat. Párom ötlete volt. Elöszőr néztem, aztán belementem. És azóta annyira jó hogy nem vagyok fent. Nincsenek ezek a "milyen csávó írt neked?, ki az?" meg a hasonló kérdések mindenkinél.Ja és persze nem megy el az a rentgeteg idő amit pl. iw*wen el lehet tőlteni, mert mindenki után kiváncsiskodsz. 22/L & 28/F
2010. febr. 2. 07:54
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért butítottam le a profilom, így nem jön sok szemét, ami bezavarhat. Amúgy meg mire is van a wiw, én is csak arra használom, hogy megtudjak valakiről valamit, ennyi.
2010. febr. 2. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!