Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehet valakit felejteni, ha letöröljük a közösségi oldalakról, és msnről is letiltjuk?
Nekem működött - ha ott van az orrod előtt nehezebb
22F
Én is megtettem, többször visszavettem msn-re, aztán rájöttem már k.vára nincs témánk. Pedig előtte kifogyhatatlan volt...Aztán most már rég letöröltem, a közösségi oldalakon ismerősöm. Elmúlt. Így hogy nem látom. Ha látnám...abban nem vagyok biztos ellent tudnék-e állni. De szerintem már igen.
22/L
Csak nehogy másnap ő jöjjön veled szembe az utcán.
Magánvélemény, de szerintem nem az a célravezető, ha nem veszünk tudomást a létezéséről, hanem ha lezárjuk magunkban a róla szóló fejezetet.
Én kb 3x tettem ezt meg.a barátaink már hülyének néztek,hogy mi fészbukon hol barátkozunk,hol törlünk.Msn-en töröltem megszámlálhatatlan alkalommal.Ha sehogy se tudott elérni,levelet írt,hogy vegyem már vissza. :/
Most nem tötlök,nem tiltok...csak elrejtem mindenhol,hogy ne lássam,ne tudjak róla.És igen,én aki kipróbáltam mind2 megoldást,azt mondom ez jobb.Így könnyebb :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!