Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az időseb nők tényleg szeretik a fiatalabb fiúkat, vay ez csak városi legenda? Tehát gondolok itt arra, hogy a hölgy olyan 28+ a fiú meg 20kb? kiváncsí vagyok izagat nagyon a téma!
Miért baj az ha egy kapcsolatban a nő akár 8-10 évvel fiatalabb?Ismerek olyan házaspárt akik már 12 éve együtt élnek mint kér turbékoló galambpár,és a feleség 8 évvel idősebb a férjénél..Külsőleg nem is látni,én is csak azért tudom,mert nem titkolják,és elmondták...Sokan irigykednek a boldogságukra...Nekem ha valaki egyszer azt mondja,hogy igazán szívből szerelmes leszek,de a nagy Ő 10 évvel fiatalabb mint én,akkor sem érdekel! nem a kort fogom nézni,hanem,hogy boldoggá tegyen ,és szerelmes legyek belé..
21/L
Nem legenda, igaz.
Az idősebb nőkben, akik a gyermekvállalási korhatárhoz közelednek föllángolhat a nemi ösztön, hogy még egyszer utoljára egy egészséges gyereknek adjanak életet.
Statisztikák igazolják, hogy a 20 körüli fiúk egészségesebb gyerekeket nemzhetnek mint egy 30 vagy idősebb.
Ez fordítva is igaz: Sok idősebb férfi van, aki a sokkal fiatalabb csajokra bukik.
Szal ez nem tudatos, csak ösztön a sikeresebb utódokért, amit még az állatvilágból hoztunk.
Ez az én véleményem.
Igen, igaz, rám eléggé tapadnak is mostanában a 30-on felüli nők.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!