Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, hogy a barátnőmnek előttem volt más párja is?
Nem értem,hogy jön ide az intelligenciám.
Egy érzés megszüntetéséhez kértem tanácsot.
Ő is önbizalomhiányos.Igazából meglepődött,hogy senkim nem volt még.
El fog múlni ez az érzés?
El, ha nem kattogsz rajta. Tökmindegy, hogy ő milyen, ha te is önbizalomhiányos vagy. Ne legyél, és előbb utóbb neki is meg fog szűnni. Nincs ebben semmi mágia, nem ördöngősség ez.
Nekem is első a barátnőm. Neki már volt előttem egy komoly kapcsolata és abszolút nem érdekel. A jelenre kell koncentrálni és nem arra, ami elmúlt. Mint mondtam nem véletlenül van veled, szóval bizonyítsd csak, hogy jobb vagy még így is komolyabb tapasztalat nélkül, mint a többi volt.
A megoldás az idő. Nekem is időbe telt, amíg megszoktam a gondolatot, hogy a barátnőmnek előttem több szexuális kapcsolata is volt, de néhány hónap alatt túltettem magam rajta, meg beláttam hogy engem tényleg egészen szeret, pedig a szexben ő tanított szinte mindenre :-)
Szóval légy türelemmel, vele is foglalkozz, ne csak a saját belső harcaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!