Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátnőmnek hogy zavar hogy a volt pasijánál lakik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 23:26
1/18 anonim válasza:
Szívem, Életem, Bogaram! Rohadtul zavar, hogy az exednél laksz!
2/18 anonim válasza:
Hát egyszerűen mondd el nincs ezen mit magyarázni (hozzáteszem jogosan zavar...)
3/18 anonim válasza:
Egyszerűen. Zavar, hogy a volt barátodnál laksz. Merjetek beszélni az érzéseitekről.
4/18 A kérdező kommentje:
De nem akarom megbántani se érted?
2012. aug. 30. 23:30
5/18 anonim válasza:
minek jöttél akkor vele össze, ha ez nem tetszik?
6/18 anonim válasza:
Mindenkinek volt valakije? Ennyien nem is vagyunk! Basszus! Te sem lehetsz az egyetlen. Lehetnék én is? Remélem.
Lehetek én is, az egyetlen
Kinek szíve eddig még soha nem tapasztalt mértékben
http://www.youtube.com/watch?v=SY4_HO1pNyA
Snoopy azaz Snuppy te vagy az?
Egy okos teremtés, akinek nincs is pedig barátnője, szintén Snoopy. A blöki. A Kutyus. Szeretem őt. Legalább kutya. Állat. Nem vág át. Szeretjük egymást.
7/18 anonim válasza:
Ez nem bántó, ilyen dolgokat simán meg lehet beszélni egy normális kapcsolatban...
8/18 anonim válasza:
Komolyan ekkora madár vagy...? Már elnézést.
10/18 anonim válasza:
költözz te is oda :D gruppenba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!