Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a baj? Lassan 17 éves lány leszek. És nem volt még barátom, Engem elégé zavar már, mert az összes barátnőmnek van /volt barátja. Meg már nem is szűzek.
Hogy nézel ki?:) Nem akarok bunkó lenni, de lehet, hogy nemjössz be a pasiknak, nem?:D
Viccet félretéve, ne bánkódj emiatt, én 18éves fiú vagyok, és még nem voltam csajjal -.- (mondjuk én csúnya vagyok...)
Majd idővel megtalál valaki Téged is, aki nem csak arra menne, hogy megdugjon, hanem szeretne Téged azért, amilyen vagy:)
Legyél éber, és ne hesegesd el ha valaki elkezd közeledni feléd:) De vigyázz a hátsó szándékokkal;) Amúgy meg ez nem verseny futás, hogy ki mennyi idő alatt lesz nem szűz... Csatlakozni akarsz a kiégő lányokhoz, akik összevissza dugatják magukat, aztán kb 10év múlva meg már kiégnek? Jó, jó tudom fiatalok vagyunk, élvezni kell/kéne az életet, de azért mértékkel:D
Amúgy ha van kedved ismerkedni, dobj egy üzit, vagy MSN címet, és beszélgethetünk:-)) Aztán majd meglátjuk, hogy mi is lehet a baj=) Ha írsz privát e-mailt, írd ide is, hogy küldtél, mert sűrűn figyelem(Y):D
Nincs ezzel semmi baj. Nem tudom miért hiszi azt mindenki, hogy feltétlenül járni kell valakivel mindenáron és ha lehet már 18 éves kor előtt elvesztenie a szüzességét, mintha ezen múlna a világ egyensúlya...
Majd jön ha jönnie kell. Ha valaki tetszik legyél ügyes, ha nem, akkor felesleges erőltetni.
Őszintén, hány ugyan ilyen kérdést dobott ki az oldal, mikor kiirtad a kérdésed?
amúgy én 18L vagyok, és még nem volt. Én úgy voltam vele, ráérek. Most kezdek komolyabban érdeklődni a másik nem iránt... nem kell elkapkodni semmit
Én kb. 15 évesen kezdtem el ezen aggódni, és sajnos már 8 éve folyamatosan aggódok :( Arra azért figyelj oda, hogy ha akarsz majd fiút, akkor legyen olyan társaság, amibe tudsz járni, és ahol egyfolytában új embereket ismerhetsz meg, aki egy haver haverjának a haverja stb. A legtöbben összejövés szerintem ilyen táptalajon történik.
Tehát hogy a lehetőség meglegyen.
Mert én rájöttem, hogy ez a másoknak alapvető dolog mennyire tud hiányozni a becsajozáshoz is. (Amúgy fiú vagyok, és csúnya nem, inkább fejben lehetek csúnya. És sajnos a lányok inkább azzal foglalkoznak) Mert a barátkozással is hadilábon állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!