Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy borotválja? Engem nagyon zavar.
"Ti meg hülyék vagytok, mert a bozont igénytelen gusztustalan undorító és nem nőies"
A mostani férfigeneráció jelentős része meg totál el van buzulva és egy szőrös puncitól sikítófrászt kap mint egy hülye kis k*rva. Érdekes módon mielőtt bejött volna az észnélküli (megjegyzem teljesen indokolatlan) full borotválás őrület, bozontos nemi szőrzettel is őrült jókat dugtak a párok és senki nem rinyált ezen, hanem csinálták és élvezték. Nekem nincs "bozont", csak gy csík van (mivel nekem így jön be magamon) de ha natúr szőrzethez lenne kedvem, magasról tennék rá, mit szól ehhez valaki. Ha nem tetszem így neki, tovább lehet állni, ámen.
"nem nőies."
Igazad van, tényleg nem nőies, hanem egyenesen kislányos. Az igazi férfi pedig nem kislányokkal akar szexelni, hanem nőkkel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!