Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonyt hogy lehet túlélni? Kitálaljak?
Két évvel ezelőtt jött a cégünkhöz egy új igazgató. Nagyon határozott férfi volt, a híre megelőzte őt, tartottunk tőle nagyon. A főnök (nevezzük Andrásnak) velem mindig nagyon rendes volt, elismerte a szakmai tudásomat, sokszor dicsért nyilvánosan, persze voltak nézeteltéréseink, de mindig gyorsan megoldottuk ezeket. A felesége (Erika) is a cégnél dolgozik, akivel már az első pillanatban volt köztünk szikra. Az apró pillantásokon kívül nem engedtünk semmit egymásnak.
Aztán egy céges bulin a főnök felöntött a garatra és az irodájában megverte a feleségét. Mindenki végignézte, senki nem mert csinálni semmit. Miután kijött Erika az irodából, többen odaszaladtunk, de csak tőlem fogadta el a papír-zsebkendőt. A liftben már csókolóztunk. Pár lopott csók után vacsorázni hívtam. Egy másik városba mentünk hogy még véletlenül se találkozzunk ismerősökkel, majd egy hotelszobában szeretkeztünk.
Kb. 4 év korkülönbség van köztünk. Őt zavarja, engem nem. Másfél évig bújkáltunk, jártunk hotelekbe, vagy néha az én lakásomra szeretkezni, de 4 hete kidobott..
Mindig végignéztem, ahogy kék-lila foltosan feljön hozzám, vagy vérző orral. A Főnök mindig bántotta. Nem érdemli meg őt. Igazi szerelem volt a miénk, mégis elhagyott. Azt mondta, hogy már nem szeret. De tudom hogy szeret, mert midnig engem néz a munkahelyen. Azt mondta, hogy ő úgysem hagyja el a frjét, engem pedig nem akar meggátolni abban, hogy boldog legyek egy normális kapcsolatban.
Munkatársak szerint már a főnök meg Erika babát akarnak, és ezért kerül engem. Nem válhatnak el házastársi szerződés miatt... vagyis aki beadja a válópert, az fizet a legtöbbet. A főnök hamarosan elő akar léptetni, ahol többet fogok majd keresni, mint most legalább az eddigi fizetésem felével. Erika erről még nem tud, de szerintetek elhagyná ha többet keresek ?
Bántja őt, megalázza mindenki előtt, nem becsüli meg, Erika engem szeret, de azt mondja hogy jobb kapcsolatot érdemlek. A minap láttam egy másik férfival egy étterembe. Valószínűleg, most vele szeretkezik. De tudom, hogy engem szeret.
Gondolkoztam azon, hogy kitálalok a főnöknek! Ha enyém nem lehet akkor az övé sem lehet. De tudom, hogy megint megverné szegényt. Vgay hogy felmondok és beolvasok a főnöknek! annyira bánt! Nem akarom elveszteni! Mit tehetnék?
32/F
"Munkatársak szerint már a főnök meg Erika babát akarnak, és ezért kerül engem. Nem válhatnak el házastársi szerződés miatt... vagyis aki beadja a válópert, az fizet a legtöbbet."
Tessék?
Hogy van ez pontosan?
Ha ilyen szerződést kötöttek, az szerintem nem érvényes, mert akkor totális kiszolgáltatottságot jelent a házasság nevű börtönben.
Mért nem mentek a rendőrségre a bántalmazás miatt?
Ennek az embernek a börtönben a helye.
"A főnök hamarosan elő akar léptetni, ahol többet fogok majd keresni, mint most legalább az eddigi fizetésem felével. Erika erről még nem tud, de szerintetek elhagyná ha többet keresek ?"
Jól járnál szerited egy olyan nővel, aki azt választja, akinek több a pénze?
"Munkatársak szerint már a főnök meg Erika babát akarnak, és ezért kerül engem."
De ha másvalakivel láttad randizni, akivel szeretkezik, akkor ez nem áll meg.
Zavaros ez a történet nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!