Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valaki öngyilkos lett egy szakítás után?

Figyu. 7. vagyok. Az ismerőseidhez. Ahhoz akit legközelebb érzel magadhoz. Szülő, tesó, barát, ivócimbora, pultoslány, és egyéb. Sokszor annyi elég a tullendülés megkezdéséhez, hogy az embert meghallgatják
amúgy ne legyél öngyilkos. az a gyávák dolga
Én is ki b szottul szopok, és mégsem vagyok öngyilkos. Egyszerűbb lenne.
Nincs életcél nya nya bla bla
Figy. Ha nincs életcélod, akkor legyél öngyilkos, de gyorsan, vagy fogadd el ,hogy valami istenverte ok miatt meg kellett születned, és itt kell szívnod a kukit. Nos. Ha ezt elfogadod, hogy ez van, akkor keresel magadnak egy "virtuális életcélt" amiért tényleg tegyél meg minden tőled telhetőt, és egyszer észre sem veszed és már jólérzed magad. Persze a seb nem múlik el, és akkor is tudni fogod, hogy (tényleg) nincs értelme az életnek, de pont ezért lesz az egész jó.
Ha pedig van életcélod élj annak, és felejtesz. Mindenképpen felejtesz!!!:, nenni fog
1. ha rákényszeríted magad egy életcélra, (nem muszáj túl távoli, meg grandiózus..)
2. lehetőség: van életcélod és beletemetkezel + haverok ! fontos, ne kockulj el
3. lehetőség megölöd magad. Ekkor sem fog már többé gondot okozni az ex kapcsolat és sopánkodás
nincs mit

Beszéltem egyszer egy lánnyal,aki tervezte,miután elhagyta a vőlegénye egy kreált indokkal. Aztán lemondott róla,de másnap találkoztak a cuccok visszaadása miatt és utána el is tűnt,úgyhogy valószínűleg megtette.
Meg olyanokat is ismerek,akik sikertelenül próbálkoztak.

Egyetemi csoporttársam, srác, hotelszoba, kilincs...
Igazán meglepődtem, mert az egyik legextrovertáltabb egyén volt, teljesen meglepett, még visszagondolva is olyan hihetetlen az egész így közel 10 év távlatából.

13. vagyok:
Akkor pultoslány? elmész karate szakkörre és ismerkedsz?
Elmész a templomi közösségbe? Munkatársak? Ha meg nem bírsz mozogni, akkor öngyilkos sem tudsz lenni
karate, falmászás, néptánc, konditerem, melóhely,
ezernyi lehetőség van ismerkedni
legtöbbször talál az ember egy kedves embert

17. az öngyilkosság azért talán még menne
nem is annyira a szakítás miatt, csak az elszigeteltség miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!