Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiatal lányok/nők (18-30ig)....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok/nők (18-30ig). Van köztetek olyan, aki miután szakított a párjával, s minden újrakezdést kizártatok a srác öngyilkos lett emiatt?

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan éltétek meg?

2013. nov. 8. 06:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyen velem nem volt, csak olyan, hogy összevagdosta részegen az alkarját.
2013. nov. 8. 07:45
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Szóval most szakított veled egy lány, és öngyilkossággal akarod zsarolni/fenyegetni. Hozzáteszem ez egy elég gyenge és szánalmas húzás. Szeretnek egyébként a tinik ezzel fenyegetőzni, mert azthiszik, hogy ez annyira hú de romantikus, hogy egyből átgondolja az életét a lány. Hozzáteszem vannak esetek amikor működik, de akkor sem szeretni fogja a lány a másik kölyköt(!), hanem megijed, hogy miatta akar öngyilkos lenni (mivel nekik még nem jön le, hogy ezeket messze nem gondolják komolyan a fiúk...) és félelemből vele marad. Még csak nem is szeretik sok esetben. Közben meg jönnek ide, erre az oldalra kérdezgetni egy csomóan, hogy "A barátom öngyilkos akar lenni, mert szakítani próbáltam vele! mit csináljak?" Szóval elég szar/szánalmas húzás ez a zsarolósdi, és egyáltalán nem romantikus. Legyen már egy kis tartás ezekben a 17-18 éves Don Juanokban!

21f

2013. nov. 8. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
van ilyen, nem jól élte meg. pasizik azért :)
2013. nov. 8. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem, de egyik ismerősömmel mostanában, egy hónapja történt ilyen:(

Szakítottak, a fiú ebbe nem tudott beletörődni és felakasztotta magát sajnos:(

Meg egyszer egyik osztálytársam is felvágta az ereit, mikor szakítottak a barátjával, de ő szerencsére legalább túlélte a..Utána megint újra összejöttek a sráccal, de nem tartott sokáig..

Azóta mind a kettőjüknek komoly kapcsolata lett mással..tehát lehet szakításko úgy érzi az ember, hogy senki más nem kell neki többé, de nem tudhatja, hogy később kit hoz még a sors az életébe, ezért nem kellene senkinek önpusztítania magát, fájdalmat okozva ezzel mindenkinek..

Miért kérdezed amúgy, ez engem is érdekelne..

2013. nov. 8. 08:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Kettes. Nem szakítottak velem, nem akarok öngyilkos lenni, a kédezett korosztályt is átléptem 2 évvel. Más miatt kérdeztem. Az ilyen dolgot elitélem én is, de sajnos előfordul. Az "ittmaradt fél" gondolatai érdekelnének, amikor megtudta.
2013. nov. 8. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha esetleg előfordulna, akkor emlékeztetném magamat, hogy azért, hogy más mit csinál magával, nem én vagyok a felelős.

2013. nov. 8. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
6. Igen, a legkönnyebb lenne mindenért mást hibáztatni. Ezt csinálják sokan, ezért ilyen sz** a világ. Jó, hogy te is hozzájárulsz a gondolkodásoddal.
2013. nov. 8. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!