Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz hogy a nővérem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy a nővérem tanított meg csókolózni?

Figyelt kérdés

Lécci olvassátok el végig!

15F vagyok és összejöttem egy lánnyal a suliból, aki évfolyamtársam. Írkálunk most egymásnak facen, és feljött a téma h ki mikor smárolt először.

Én meg azt gondoltam h bízhatok benne meg minden, ezért öszinte voltam vele, és megírtam neki h a nővéremmel csókolóztam még csak. Meg azt is h volt az egész; 13 éves koromban amikor úgy nézett ki h összejövök egy csajjal elmondtam a nővéremnek h félek nem tudom majd hogyan kell vele smárolni a nővérem meg azt mondta ha adok neki egy ezrest és nem mondom el senkinek akkor megtanít. Adtam is neki és csókolóztunk egész sokat, mondjuk utána a lányt nem csókoltam meg mert mégsem jött össze az egész. Aztán gyakoroltunk még máskor is néha ingyen de a legtöbbször fizettem neki.

A barátnőm most teljesen kiakadt h betegek vagyunk meg ilyesmi, meg ne is keressem, meg minden, aztán most meg már ki is lépett a faceről és a telefonját se vette fel nekem.

Azt gondoltam h segíthetnétek!

Azt nem kérhetem h hazdujatok, sőt lécci ne is hazudjatok hanem az igazat írjátok meg h szerintetek se olyan nagy gáz ez, ugye? Meg az is írjon, aki szintén így tanult meg csókolózni vagy aki tanította az öccsét!

Egyébként meg nem csúnya a nővérem meg semmi, volt is már csomó barátja is.

Jókat írjatok, mert megszeretném ezt mutatni neki holnap a suliban!

2014. dec. 14. 19:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

normális hogy kiborult...

én is kiborulnék ha ezt igy közölné velem a barátom...

DE

fiatalabb voltál...

egy kis kétségbe esettebb 13 éves srácot a nővére leszedett egy kis lóvéval...

Ha már nem csinálod vele.. és rájönnél hogy ez beteg dolog volt... akkor el lehetne fogadni szerintem...

és még azt felhoznám jónak hogy elmondtad neki... az akartad hogy tudja rólad hogy te csináltál ilyet. Ebben semmi rossz nincs...

kiborult, nem gondolta végig több oldalról.

az a baj hogy tapasztalat hogy egy ilyen eset után.. már nem fog menni.

legközelebbre azt tudom ajánlani, hogy ne nagyon meséld ezt igy el, mert tényleg kiborító.

2014. dec. 14. 20:31
 32/35 A kérdező kommentje:

Eddig te adtad a legnormálisabb választ utolsó! Köszönöm!

És a többieknek is akik nem hülyeségeket írtak!

2014. dec. 14. 20:40
 33/35 plasztik@ä ***** válasza:

a nővéredröl küldhetnél képet.

öszintén én 16f vagyok és meg egyszerse csokoloztam

2014. dec. 14. 21:16
 34/35 anonim ***** válasza:
szerintem emiatt most annyira nem kell szarul érezned magad, az ember sok hülyeséget csinál az élete folyamán, főleg szexuálisan értem most ezt. vannak besikerült görbe esték, amit az ember legszivesebben kitörölne az emlékezetéből, esetleg poénos leszbi dolgok, barátnő-barátnővel csókolózás stb. ez van, megesik egy élet alatt, főleg amig tanul az ember. nincs olyan ember, akinek ne lenne egy ilyen sztori a tarsolyában (úgy értem 25 felett) ide meg általában kis szarosok irnak, akik még csókolózni se csókolóztak, de majd ők is eljutanak oda, hogy rájönnek néha vannak szexbalesetek. nem azt mondom hogy jól tetted, hogy a tesóddal csókolóztál, de ha már megtörtént, akkor nincs mit tenni, szerintem ne ezzel foglalkozz a jövőben. az lenne a gáz, hogy ha még mindig éreznél iránta voznódást, és ő is irántad, vagy csak pénzért, de valamiért folytatnátok a dolgot, és kialakulna köztetek egyfajta testvér-testvérrel szex kapcsolat, na az gáz lenne, de az irásodból nem ez derül ki, hanem tényleg az, hogy csak gyakoroltatok. most hogy már elmondtad a lánynak, szerintem is az van, hogy nem tudsz mit tenni, igazából értékelnie kéne, hogy ennyire őszinte szivű voltál, és tisztáztad. ha jófej, megérti majd. ha meg nem, akkor ez jó kis tanulópénz volt. de ezen már tényleg ne őrlődj tovább, megesik az ilyesmi, aztán jobb ha többet nem gondolunk rá, hanem a jövőben megfontoltabbak vagyunk. Egyébként nagyon aranyos fiú vagy, tetszett ahogy irsz! :)
2014. dec. 14. 21:40
 35/35 anonim ***** válasza:
Mesélj fiú,mi történt ma? :D
2014. dec. 15. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!