Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz hogy a nővérem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy a nővérem tanított meg csókolózni?

Figyelt kérdés

Lécci olvassátok el végig!

15F vagyok és összejöttem egy lánnyal a suliból, aki évfolyamtársam. Írkálunk most egymásnak facen, és feljött a téma h ki mikor smárolt először.

Én meg azt gondoltam h bízhatok benne meg minden, ezért öszinte voltam vele, és megírtam neki h a nővéremmel csókolóztam még csak. Meg azt is h volt az egész; 13 éves koromban amikor úgy nézett ki h összejövök egy csajjal elmondtam a nővéremnek h félek nem tudom majd hogyan kell vele smárolni a nővérem meg azt mondta ha adok neki egy ezrest és nem mondom el senkinek akkor megtanít. Adtam is neki és csókolóztunk egész sokat, mondjuk utána a lányt nem csókoltam meg mert mégsem jött össze az egész. Aztán gyakoroltunk még máskor is néha ingyen de a legtöbbször fizettem neki.

A barátnőm most teljesen kiakadt h betegek vagyunk meg ilyesmi, meg ne is keressem, meg minden, aztán most meg már ki is lépett a faceről és a telefonját se vette fel nekem.

Azt gondoltam h segíthetnétek!

Azt nem kérhetem h hazdujatok, sőt lécci ne is hazudjatok hanem az igazat írjátok meg h szerintetek se olyan nagy gáz ez, ugye? Meg az is írjon, aki szintén így tanult meg csókolózni vagy aki tanította az öccsét!

Egyébként meg nem csúnya a nővérem meg semmi, volt is már csomó barátja is.

Jókat írjatok, mert megszeretném ezt mutatni neki holnap a suliban!

2014. dec. 14. 19:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
69%
Pont ez az,hogy akkor normális,ha emiatt szakít. Betegek vagytok. :D
2014. dec. 14. 19:45
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Annyi eszed lehetett volna hogy ezt nem mondod el neki. Cseppet sem érezted hogy ez nem normális dolog?
2014. dec. 14. 19:45
 23/35 A kérdező kommentje:

Azért mondtam el mert aztat gondoltam h az csak mélyíti a kapcsolatunkat h nem hazudunk hanem kitárolkozunk egymásnak, ő is bármit elmondhat nekem mert megérteném őt

de ezek szerint fordítva ez nem így van

Ennyit az összinteségről meg hogy egy jó párkapcsolatban feltárulkoznak egymás előtt a felek meg h adjuk saját magunkat

2014. dec. 14. 19:49
 24/35 Katolikus plébános ***** válasza:
Hát igen ezt megszívtad,megérdemled ha többet nem beszél veled,ez borzasztó még végigolvasni is,szánalmas,hogy ilyen megtörténhet.
 25/35 Katolikus plébános ***** válasza:
Ja ez most nem jött össze.
 26/35 A kérdező kommentje:

Remélem nem olvassa ezt a kérdést mert tudom h szokott gyikon lenni!

Kellett ide is írnom! Nem is adtatok semmi jó tanácsot!

Az lesz amúgy h holnap hamarabb felkelek és elmegyek abba a buszmegállóba ahol felszokott szállni+

2014. dec. 14. 19:58
 27/35 anonim ***** válasza:

mond azt neki, hogy csak ezzel akartál bevágódni nála, azt hitted hogy menő leszel stb..

ne legyél már ilyen tehetetlen...

2014. dec. 14. 19:59
 28/35 A kérdező kommentje:
Holnap elémegyek addig meg gondolkodom majd h mit mondjak!
2014. dec. 14. 20:01
 29/35 anonim ***** válasza:
Erre most milyen jó tanácsot vártál srác? Nem tudjuk meg nem történté tenni,meg nem mi rontottuk el a helyzetet. Ezt már szerintem buktad,de majd holnap írd meg,hogy mi lett!
2014. dec. 14. 20:02
 30/35 anonim ***** válasza:
Nővérednek mond meg ha menekülnie kell a városből, az én ágyamban van szabad hely.
2014. dec. 14. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!