Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy a nővérem tanított meg csókolózni?
Lécci olvassátok el végig!
15F vagyok és összejöttem egy lánnyal a suliból, aki évfolyamtársam. Írkálunk most egymásnak facen, és feljött a téma h ki mikor smárolt először.
Én meg azt gondoltam h bízhatok benne meg minden, ezért öszinte voltam vele, és megírtam neki h a nővéremmel csókolóztam még csak. Meg azt is h volt az egész; 13 éves koromban amikor úgy nézett ki h összejövök egy csajjal elmondtam a nővéremnek h félek nem tudom majd hogyan kell vele smárolni a nővérem meg azt mondta ha adok neki egy ezrest és nem mondom el senkinek akkor megtanít. Adtam is neki és csókolóztunk egész sokat, mondjuk utána a lányt nem csókoltam meg mert mégsem jött össze az egész. Aztán gyakoroltunk még máskor is néha ingyen de a legtöbbször fizettem neki.
A barátnőm most teljesen kiakadt h betegek vagyunk meg ilyesmi, meg ne is keressem, meg minden, aztán most meg már ki is lépett a faceről és a telefonját se vette fel nekem.
Azt gondoltam h segíthetnétek!
Azt nem kérhetem h hazdujatok, sőt lécci ne is hazudjatok hanem az igazat írjátok meg h szerintetek se olyan nagy gáz ez, ugye? Meg az is írjon, aki szintén így tanult meg csókolózni vagy aki tanította az öccsét!
Egyébként meg nem csúnya a nővérem meg semmi, volt is már csomó barátja is.
Jókat írjatok, mert megszeretném ezt mutatni neki holnap a suliban!
Azért mondtam el mert aztat gondoltam h az csak mélyíti a kapcsolatunkat h nem hazudunk hanem kitárolkozunk egymásnak, ő is bármit elmondhat nekem mert megérteném őt
de ezek szerint fordítva ez nem így van
Ennyit az összinteségről meg hogy egy jó párkapcsolatban feltárulkoznak egymás előtt a felek meg h adjuk saját magunkat
Remélem nem olvassa ezt a kérdést mert tudom h szokott gyikon lenni!
Kellett ide is írnom! Nem is adtatok semmi jó tanácsot!
Az lesz amúgy h holnap hamarabb felkelek és elmegyek abba a buszmegállóba ahol felszokott szállni+
mond azt neki, hogy csak ezzel akartál bevágódni nála, azt hitted hogy menő leszel stb..
ne legyél már ilyen tehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!