Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok zárkózott, elvont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok zárkózott, elvont kicsit fura lánnyal?

Figyelt kérdés
Alapvetően ő egy gyönyörű szép lány hosszú derékig érő vörös haja van hatalmas kék szemei magas sportos testalkatú.Csak az a baj hogy nem beszél szinte senkivel csak ha kérdezik.Többször észre vettem már hogy bámul rám de amikor megszólítottam csak én beszéltem hozzá,kérdezgettem ő meg csak válaszolt.Mondták hogy nincsenek barátai és nagyon ritkán beszél.Az egyik lány aki már 10 éve osztálytársa elmesélte hogy csak annyit tudott meg róla hogy szeret rajzolni.Ez valami pszichés dolog lehet?Vagy beteg vagy nem tudom.Amióta beszéltem vele folyamatosan engem bámul néha már zavaró.Szoktam vele beszélgetni de ő nem nagyon mond nekem semmit :/ Érdemes lenne foglalkoznom vele?Tényleg nagyon szép lány de szerintem nem teljesen normális...

2014. dec. 14. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak félénk,ez nem betegség.. sztem ha látja h komolyan érdeklődsz felőle és nyitsz felé továbbra is akkor idővel ő is megnyílik neked:)
2014. dec. 14. 15:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak azért, mert nem beszél szinte senkivel, attól még nem beteg. Lehet nem szimpatizál a sulijából senkivel, veled se és ezért nem akar veletek semmilyen kapcsolatot. Barátai is lehetnek csak sulin kívűl.
2014. dec. 14. 15:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha Gazdag akkor örülj neki a Te nyamvadék életed is szinessé tehetné, mert Te sem lehetsz vmi nagy Ász!
2014. dec. 14. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális lehet, csak kicsit zárkózott típus, van ilyen. Az, hogy amióta beszéltél vele, téged bámul, azt jelentheti, hogy bizalmat érez irántad. Szerintem barátkozzatok még, aztán lesz valahogy.
2014. dec. 14. 15:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Mindenesetre én beszélni fogok vele attól hogy nem válaszol még hallja és hátha elgondolkozik rajta egy kicsit.Tényleg eszméletlenül szép lány olyan jó lenne összejönni vele :)
2014. dec. 14. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Simán, sajnos nincs szerencsém ilyen lányokhoz.

#1 te genetikai hulladék vagy nem selejt!

2014. dec. 14. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért beteg mert "csendes" mond te normális vagy?

Inkább te vagy beteg..

2014. dec. 14. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!