Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék egy fiút hogy ha csendes és zárkózott vagyok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 14:07
1/21 anonim válasza:
Ez engem is érdekel , bár én fiú vagyok...
2/21 anonim válasza:
Itt :D
Viccet félretéve, próbálj megnyílni, nem kell sietni. Úgy mint a virágok, ők se sietik el :) Aztán majd felfigyelnek rád :)
3/21 anonim válasza:
Jarj tasasagba, bulizni es nyisd ki az ajtot! Maskepp nem fog menni!
5/21 anonim válasza:
WoWozz :D :D
100% hogy lesz pasid akárhogy is nézel ki. De 1 kicsit foglalkozhatsz a külsőddel
8/21 anonim válasza:
# 7 Akkor miért fiút keresel?
9/21 anonim válasza:
Ha nem csacsogsz másokkal, akkor sehogy(kivéve ha aránytalanul jól nézel ki, akkor a belső teljesen mindegy, mindenképp lesz egy halom próbálkozó).
Homár.
10/21 anonim válasza:
#1 vagyok. Gondoltam egyértelmű ha fiú vagyok és hasonló helyzetben vagyok akkor nem saját magammal egyneműt keresek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!