Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit bevagyok ijedve. Szerintetek vége lesz így a kapcsolatunknak? Nagyon erősek ezek az érzések.

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy nekem külföldre kell mennem dolgozni,egy kis időre és itt kell hagynom a páromat.Viszont mostanában úgy érzem ő vonzódik a főnökéhez,már régóta érzem,félek ha itt hagyom,akkor még közelebb kerülnek egymáshoz,hiszen több időt lesz vele mint velem.Ráadásul a buta barátnői jósokhoz járnak és olyanokat mondanak neki,hogy vszinü külföldi pasija lesz,a főnöke az.A legdurvább,hogy amiket a barátnőivel megbeszél,azt nekem is elmondja.Most komolyan miért kell ilyen jósos dolgokat mondani neki?

Na de ettől eltekíntve szerintetek elég nagy esély igaz,hogy összemelegedik a főnökével?Igaz a férfi házas ember és vannak kis gyerekei is,de szerintem ez manapság nem okoz akadályt embereknek.

Mi a véleményetek szerintetek meg fog várni?Fél évre fogok menni.

2014. dec. 11. 08:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9:

És a barátnője pinájára szerelt rejtett kamerából fogja tudni, hogyha megcsalja őt?

2014. dec. 11. 09:37
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom, hány éves vagy, de most bemutatom a valóságot:

1. Amíg távol vagy a főnököd és a csajod kefélni fognak.

2. A barátnőd ezt úgy fogja megélni, h "összejött" a főnökével és most ő az új "párja".

3. A főnöködnek ez persze néhány laza numera lesz egy naiv libuskával.

4. Mikor hazamész, a régi-új csajod visszamegy majd hozzád, mivel az "idősebb párjával mégsem működött" (bulanyelvről lefordítva a főnök ráunt és ezt még libuska is megértette, h jobb leszel neki te hosszú távon).

5. Ez a lépés rajtad áll, h a folytatáshoz lesz-e még kedved...

2014. dec. 11. 09:46
 13/15 Noydra ***** válasza:
11: Egen, ez az egyetlen probléma :D
2014. dec. 11. 09:57
 14/15 anonim ***** válasza:
A 12-es remekül összefoglalta a dolgokat.Én teljes mértékben egyetértek vele,de hogy ne fájjon annyira,így elmondom neked hogy külföldön valószínűleg te is fogsz kefélni valaki mással.Fél évig nem fogod kibírni szex nélkül.Mint ahogy a csajod sem fogja kibírni anékül hogy ne dugatná meg magát valakivel.Tehát készülj fel rá lelkileg hogy az elutazásod utáni néhány héten belül,a csajod meg lesz kefélve.Úgyhogy kefélj te is nyugodtan.Úgysem valljátok be egymásnak soha.tehát hajrá!
2014. dec. 11. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Milyen undorítóak vagytok. Simán kibírtam fél évet szex nélkül, pedig nem is volt párom, akire vártam, hanem csak simán egyedül voltam.

Azért, mert ti nem vagytok hűségesek, még nem mindenki ilyen.

2014. dec. 11. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!