Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám rávenni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni, hogy ne költse el a pénzét?

Figyelt kérdés
3 hétig nem volt semmi pénze, kölcsön adott, meg mindenfélére elköltötte. Legutóbb már engem hibáztatott, mert hogy x összeg ment el arra hogy 2szer eljött értem, amúgy én vonatozok oda-vissza. Hétfőn kapott fizetést, és már megint hülyeségekre költött belőle azonnal. Egy fontos dolgot meg kellene javíttatnia, pár ezerbe kerülne, és már nyavalygott, hogy elmegy arra a pénz. Teljesen felesleges dolgokra költ. Amire kellene arra meg sajnálja. Minden hétvégén bor, és tucatnyi sör... azt akkor is tud venni ha nincs pénze...
2014. dec. 10. 08:51
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
tenném hozzá, hogy én mindig viszek neki valamit, hogy jól érezzük magunkat, ő meg szépen elsörözget, borozgat, mert hogy " hétvégén" azt kell csinálni... szerinte... 32 éves...
2014. dec. 10. 08:53
 2/19 Noydra ***** válasza:
100%
Sehogy, menekülj.
2014. dec. 10. 08:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gyorsan hagyd ott.

Ebből nem lesz sose normális kapcsolat.

Mindig te utazol hozzá, ő meg szóvá teszi, hogy kétszer elment érted? Na, nagyon várhatott.

2014. dec. 10. 09:00
 4/19 A kérdező kommentje:
felhoztam neki múltkor hogy ki mit tesz ezért a kapcsolatért, ő meg azt mondta, ne mártírkodjak, hogy sütök neki, meg viszek neki ezt-azt, mert x összeget ő már elköltött rám benzinpénzként...
2014. dec. 10. 09:05
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

4: Nagyon romantikus, szeretetteljes férfi lehet :)

Jó ez neked?

2014. dec. 10. 09:07
 6/19 A kérdező kommentje:
nekem fáj mikor ilyeneket mond. és ezt ő tudja is.
2014. dec. 10. 09:16
 7/19 Dark27 ***** válasza:
mégis mekkora távolságról van szó? Egy átlag autó üzemanyag költsége se sokkal több mint a busz főleg oda vissza 150km távon. Pia: szerintem nem gond ha 2-3 hetente hétvégén 2-3 sör elkopik vagy egy jóféle rozé :) Nem tudom mennyit keres vagy milyen anyagi kötelezetségei vannak. Kicsit részketesebben kifejtenéd? 2-3 üveg/doboz sör 1000Ft vagy egy jobb bor is....
2014. dec. 10. 09:25
 8/19 A kérdező kommentje:
25 km a távolság. 2üveg bort vesz, és mellé úgy 6-8 doboz sört, mindezt benzinkúton... mondtam neki, hogy van egy olcsó italbolt ahol én élek, mikor eljön értem (ha már jönne), akkor ott fél áron meg tudná venni ezeket. Minden hétvégén iszik ennyit, van hogy hétköznap is sörözik. Meg sokat cigizik mostanában.
2014. dec. 10. 09:28
 9/19 Noydra ***** válasza:
100%

Benzinkúton xDDD

Egy értelmi fogyatékossal jársz, aki le se szar.

Taps.

2014. dec. 10. 09:30
 10/19 A kérdező kommentje:
nemrég jöttünk össze, a randikon és az elején nem ilyen volt, mostanában csinálja ezeket a dolgait.
2014. dec. 10. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!