Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a pasimat a hármasra (2 lány,1 fiú)?
Már beszéltem vele erről de azt mondja hogy az olyan mintha megcsalna és én is megcsalnám. Én nagyon ki szeretném próbálni de ő nem. Mit tegyek?
És ha mégis belemenne hol szereznént 3. csajt?
na ezzel én is így vagyok! nagyon fontos a hűség, miért akarsz ebbe belemenni? mi az álláspontod, az indokod?
21F
Szerintem az egész földgömb férfi lakosságának kifogtad azt az 0.000000000001% -át aki elutasít egy ilyet...főleg, hogy 2 lány 1 fiú felállásról van szó... mert a 2 pasi 1 csaj még érthető hogy zavarná...
Optimális esetben ha normális pasid lenne, ő lenne a legboldogabb férfi a világon, hogy a barátnője ilyet ajánl fel önszántából. Ha nagyon nem tudod meggyőzni, akkor keress meg engem, én bevállalnálak, sőt szerzek 3. lányt is! ;)
A 2 fiú 1 lányba én nem mennék bele! És ő tényleg nem akarja mert ezt megcsalásnak venné!
Én meg nem fokok hármasba belemenni úgy hogy ő nincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!