Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Tanuljak a cicámtó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanuljak a cicámtól? A páromról van szó.

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, hogy hosszú lesz, de kérlek szépen, adjatok tanácsot, hogy mit tegyek, hogyan viselkedjek vele, merre tovább, akár egy kis taktikát is, bármit.

A párom, akivel 2009 márciusában vége lett, mert megijedt egy komoly kapcsolattól, a felelősségtől. Ő 28/F, én 24/L. November végén újra összejöttünk, egy szerencsés véletlen kapcsán, fel kellett őt keresnem egy hivatalos ügy miatt, ő meg kapott az alkalmon, és velem maradt. Sok tervünk volt (van?), ide költözött hozzám, itt akar dolgozni, egyetemre járni, már el is intézte, stb. Csakhogy.

Tegnap este nagyon sok smst találtam a telefonjában, amely szerint ő szexchatel. Ne arról beszéljünk most, hogy én miért nyúltam a telefonjába (arról nem is beszélve, hogy azt is tőlem kapta, előfizetés, az én nevemen van, csak ő fizeti a saját "fogyasztását"). Hanem hogy nemcsak hogy azóta vannak smsek, mióta én megvagyok neki újra (november), hanem akkortól is, amikor konkrétan itt van velem. Azt értem ezalatt, hogy pl elmegyünk vhova, csinálunk egy jól sikerült estét, mindketten azt hisszük, hogy ez nagyon szép volt, kerek minden (legalábbis én, ő meg úgy tesz?), aznap estéről meg vannak már smsek, amikor én aludtam. Képes mellőlem is smsezni, amikor ott alszom mellette.

Kérdeztem, hogy ez arra kell-e neki, hogy kiverje magának, vagy többet is akar a lányoktól, ismerkedni, stb, azt mondta, is-is, de inkább az első. Mondom, kösz, akkor azért csak benne van az ismerkedés is, akkor mire kellek én neked? Azt mondta erre, amit általában minden pasi (én se most kezdtem pasizni), hogy csak engem szeret, én kellek neki, ez csak egy régi rossz szokása, amit még nem tudott ilyen rövid idő alatt levetkőzni (2 hónap, mióta újra együtt vagyunk).

Róla tudni kell azt, hogy saját bevallása szerint még nem volt barátnője, párkapcsolata, nem udvarolt még, csak próbálkozott, de sose jött neki össze. Szűz még, igaz én is az vagyok, de én már csókolóztam minden eddigi kapcsolatomban, ő nyilván még azt sem, de! és itt jön a marha nagy DE! nem is akar. Hányszor volt az, hogy arcra puszi közben véletlenül majdnem szájra megy a puszi (mert hirtelen nem tudjuk eldönteni, hogy ki melyik felét dugja oda az arcának, és összeütközünk), de ilyenkor rám szól, hogy csók is lesz majd, de nem most. Hát hogy ez milyen megalázó, azt el sem lehet mondani.

Ezek vannak, velem nem, de mással meg szexchatel. Nos, tegnap este nagyon kiborítottam a bilit. Nem szoktunk kiabálni, egyikünk sem az a fajta, csak a hangsúlyból szoktuk érzékelni, ha a másik haragszik. Én elmondtam neki, hogy ezt fejezi be vagy a kapcsolatot, válasszak. Erre ő elkezdtett kiabálni, rá nem jellemző módon, hogy ő mindent elront, biztos ő az oka, de szerinte inkább én csinálok a bolhából elefántot, és ezt mennyire nem bírja, stb, s egyszersmind elgondolkozik azon (Ő!!), hogy ennek tovább van-e így értelme. Értitek, miután felvetettem a főiskolára, mert azt is én intéztem el neki...Mindennel elláttam, mindent tervet kidolgoztam számára, amire csak szüksége volt. Ha innen hazamegy, nem lesz főiskola, mert messze lakik, onnan nem fogja csinálni. Nem lesz belőle semmi, ugyanolyan érettségizett, szakma és diploma nélküli munkanélküli lesz belőle a szülei nyakán, ahogy eddig is volt.

Visszatérve az estére, megmondtam neki, hogy velem aztán nem fog kiabálni, főleg nem azok után, hogy nem én buktam le, hanem ő. Szó szót követett, édesanyám átjött hozzánk, és próbált békíteni, elvette az élét a dolgoknak, annyira, hogy a párom a végén már az ölembe feküdt és úgy kért bocsánatot, de nem éreztem őszintének. Ugyanis ő hajlamos azt mondani, amit szerinte én szeretnék hallani, és egyszerre robban fel a bili. Hiába könyörgöm neki, hogy nyugodtan mondja el, amit gondol, legyen velem őszinte, érzem, hogy nem az. Teljesen megváltozik olyankor, és ha faggatom arról, hogy mit is gondol valójában, megint csak megsértődik, nem lehet belőle kihúzni. Azt mondta, fél konfrontálódni.

Kész jellemrajz ez, amit eddig leírtam róla, egy hozzáértő ügyesen össze tudná rakni a képet, de én nem vagyok rá képes. Itt van hajnali 3 óra, és még mindig nem tudtam elaludni este óta, ideges vagyok, míg ő békésen szuszog a másik ágyban. Anyu szerint hagynom kellene, ne vesszek vele össze, ne veszítsem el, ami nagyon szép és jó, de megingott a bizalmam, ami miatt szintén kaptam egy letolást tőle, hogy nem bízom benne. De azt azért bevallotta, hogy ő sem bízna saját magában a helyemben. Nos akkor...??

"Mindig az kiabál, akinek a háza ég"-effektus. És ettől félek. Ugyan azt mondja, hogy nem történt semmi ezekkel a nőkkel, és eddig oké, anyu is ezért békítget minket, de úgy érzem, valami itt már van, valami nagyon nem stimmel, és nem tudom, mi lesz belőle. Az is dühít, hogy azt mondta, hogy nem azt bánja, hogy szexchatelt, hanem azt, hogy kiderült.

Egyéb esetben pedig azt mondta, hogy ha összeházasodnánk, minden további nélkül elválna tőlem, ha úgy látná jónak és újranősülne. Ha megözvegyülne (milyen kedves), akkor is. Az esti veszekedésnél ezt is a fejemhez vágta, hogy mit gondolok, hogy csak én akarok lenni egy életen át??... De ha most kidobom őt, akkor majd kereshetek egy balekot, aki engem elvesz, mert csak ő venne el... És most egy egyébként békés, eddig jó természetűnek ismert emberről beszélünk.

Most olvasom vissza, amiket írtam. Így leírva még szörnyűbb. Nem tudom, mitévő legyek, mi a jó taktika. Hagyjam rá, ne szóljak, mint egy jó "feleséghez" illik (még nem vagyok a felesége, de valahogy úgy kellene viselkedni), hogy ne riasszam el, és legyek kedves, hogy ne legyen kedve más nőkhöz? De nem fogja erre azt hinni, hogy akkor mostmár büntetlenül bármit megtehet? Vagy érzékeltessem, hogy nem teheti meg? Mire mennék vele? Gyanítom, hogy semmire...

Mit tegyek? Mi a helyes? Jól belekavarodtunk már, mindenki az esküvőt tervezgeti, mert hogy annyira összeillők vagyunk, ide hozta át az életét, munkáját, iskoláját, a család, rokonok érdeklődve lesik, hogy mikor lesz már eljegyzés, párom megígérte nekik, hogy hamarosan... Stb. Anyu mondta, hogy elsüllyedne a szégyentől, ha szétmennénk. De így most mi legyen? Nem látok tisztán, mert: 1. benne vagyok 2. elfogult vagyok, mert marha mérges vagyok 3. potenciálisan megcsaltak

Most is, ahogy itt szuszog a másik ágyon (nem egymás mellett vannak az ágyak), a cicám felmászott hozzá és vele alszik. A kis áruló...

Még át is öleli a párom nyakát a kis mancsával, úgy alszanak. Feltétel nélkül szereti ezt az embert, bármit is tett. Azon gondolkozom, hogy lehet, hogy nekem is így kellene tennem? Tanuljak a cicámtól?

Kérlek, segítsetek. Nem olyan poénos a kérdés, mint amilyennek látszik, csak lételemem a humor, mélyponton az akasztófahumorom nélkül túl sem élném. S bocsánat, hogy ilyen hosszan írtam, csak rövidebben nem tudtam.

2010. febr. 1. 03:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egy javítás: "Ezt fejezi be vagy a kapcsolatot, válasszON".
2010. febr. 1. 03:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Először amikor olvastam, akkor arra gondoltam, hogy kamu--de végül úgy döntöttem, hogy csak nem lenne kedved ennyit írni ha fake lenne:)

Szóval.. egyértelmű, hogy nem szeret téged. A férfiak bár sokszor bunkók egy kapcsolatban, jobb pillanataikban a csillagot is lehozzák az égről.. és hogy egy csóktól elhajoljanak?? soha. Valami óriási gond van veletek.. nem csak azért, mert huszonévesen szűzek vagytok.. hanem azért is, mert még mindig azok vagytok..pedig elvileg megtaláltok egymást..de mindegy..ezt most nem részletezem. A lényeg, hogy fejezzétek be a kapcsolatot, mert ha most ennyire "tisztel" akkor gondolj bele mi lesz később.. senkit sem boldogíthat egy ilyen kapcsolat.

Ha anyukádnak elmondod a szexchatet, tuti nem fog téged hibáztatni a szakításért.

És még valami.. nem tudom melyik abberált férfi az, akit inkább kielégít a szexchat..mint a valódi testi örömök.

2010. febr. 1. 03:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, együtt laktok és nem csókolóztok?!:D Szex, meg semmi, de chatszexel? Ez kicsit fura nekem...

Kérdezd meg, hogy akar-e szexelni, mert lehet a szex hiánya viszi rá a chatszexre.

Anyukád véleménye meg ne izgasson, sok csaj szakít a pasijával. Ha meg nem nagy egy hatalmas lamantin ork, akkor úgyis találsz magadnak vkit.

2010. febr. 1. 03:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet az hogy a párod fél a sextől mert mondtad hogy szűz még és még nem is csókolózot. És lehet hogy ezért a jó öreg sexchat-el oldja meg...
2010. febr. 1. 05:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha ezt nem tudjátok meg beszélni akkor had ott!
2010. febr. 1. 05:10
 6/12 anonim ***** válasza:
olvasd el miket írtál,próbáld meg kívülállóként értelmezni. megalázott téged női mivoltodban ez a gazfickó. átlépsz rajta? vagy előtérbe helyezed MAGAD és a pasin lépsz át? nyertes csak az utóbbi esetben lehetsz!
2010. febr. 1. 06:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Végig olvastam a történeted. És teljesen világos, hogy ki kéne tenned. Nem szívesen mondom ezt, mert én hiszek a "mindenkinek jár még egy esély"-ben. De itt már másról van szó, olyan nőkkel szexelchatel, aki nem is biztos hogy nő, bele gondolsz ott mindenki azt mond amit akar. És mi az, hogy ő elválna tőled. Nem lehet így házasságba lépni, hogy közben tudod, lehet hogy a legkisebb nehézségnél keres egy ügyvédet. A házasságot az ember úgy köt, hogy meg van róla győződve, hogy sírig tart. Az ha később kiderül, hogy nem tart sírig az egyik másik probléma. Egyébként miért hiszed, hogy csak ő venne el? Ez butaság, amúgy sem vagy még elkésve. Biztos vagyok benne, hogy találnál valakit aki nem aláz meg ennyire. Mert ez megalázó. És mi az hogy az sajnálja hogy kiderült, és nem azt amit tett, na nálam biztos ennél a mondatnál repült volna. A leírásodból az látszik te mindent megteszel érte, míg ő semmit érted. Egy ilyen emberhez hozzá ne menj. tudom mondani könnyű, de neked is jobb lenne valaki olyan mellett aki normális. És mi az hogy még egy csók sincs?

21/L

2010. febr. 1. 10:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Hogy vagytok összeillő pár,ha nem is szexeltek,sőt....nem is egy ágyban alszotok?!Egy pár életében,akik szerelmesek,alapvető hogy szexelnek....!Főleg,ha már az életüket együtt tervezgetik....

2. Ha majd elvesz feleségül,akkor is külön ágyban, szexchat-tel éltek? :O !Vagy ha majd úgy érzi, jobb lesz neki nélküled,akkor egyszer csak hipp-hopp elhagy(mert ez ugye Ő szerinte természetes dolog..."Hátnehogymán")

3. Ez beteges!Hagyd már el,és ne lágyulj meg,úgy is visszasírja majd magát,mert nálad jó élete van:Suli,munka stb!Nem lehet,h csak ezért van veled?

4. Egy normális,értelmes,szerelmes férfi kívánja és megbecsüli a barátnőjét... Nem másik ágyon alszik el,esetleg azt mondja,h gyere toljuk össze az ágyat...,vagy egymás mellett elaludni(Akik összeölelkezve alszanak el,kis helyen is elférnek),és akinek később kényelmetlen,az átfekszik a másik ágyra(Mi is ezt csináltuk...)

5. Miylen kapcsolat az,ahol semmi testiség nincs!? Esetleg,ha véletlen,netán kicsit összeér a szátok,akkor azt mondja ...majd később lesz csókis...?Igen,mikor? Ha majd elvesz feleségül...és éppen a farkát veri más nőkre(Ahogyan most is teszi)

6. Miközben ott vagy mellette,és te alszol,Ő más Nő testére,fenekére,puncijára gondol(Mellesleg be is indul rá) és veregeti a farkát!nekem már magában ez megcsalás,és szakító ok!Könyörgöm.... pppfffff !

7. Szerinted ez szerelem? Szerinted ez kapcsoalt?Szerinted ez megbocsátható? Te leélnéd vele az életedet? Te nyugodtan hajtod álomra a fejed,miközben Ő másra veri a farkát? Szerinted ez normális?Ő mit tesz meg érted(miközben te adtál neki egy életet,egy puszit is csak félve ad...)???

8. Ti nem egy pár vagytok,hanem csak szobatársak...!

2010. febr. 1. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha javítani szeretnél a helyzeten és belemenni a komolyabb dolgokba, szerintem megpróbálkozhatsz egy olyannal h pikáns sms-t küldesz neki egyik este,mondjuk míg te a másik szobában vagy és fürdesz. Leírod,hogy mit tennél vele,hogy kényeztetnéd stb. :) Ha idegenek ilyen sms-eire beindul,akkor a tiédre is csak megmozdul benne valami ;)

De ha ez sem válik be, akkor szerintem hagyd ott őt a fenébe. Mint a párod is elmondta, nem veled tervezi az életét, ha összeházasodnátok,akkor simán elválna ha találna egy neki jobban tetszőt. Szal szerintem már ez is eléggé kiábrándító. A többiről nem is beszélve.

Amúgy pontosan mennyi ideje vagytok együtt? Mert összeköltöztök stb,esküvő, ami már elég hosszú kapcsolatnak tűnik. De nem azért... oké,hogy szüzek vagytok ez a ti döntésetek :) De még csak csók sincs?? Mondjuk együtt vagytok 1 éve, fél éve minimum... és nincs csók?? Na ne már... Én elég megalázónak venném,és azt hinném, hogy velem a baj,ronda vagyok, büdös a szám... ( :D ) De komolyabbra fordítva a szót,szerintem ennek kéne az első lépésnek lennie... mert ez így olyan mintha a legjobb barátoddal élnél együtt... hiszen csók sincs!

Másik, Anyukád nagyon rendes lehet :) Meg kis aranyos, h segít nektek :) De szerintem most itt az ideje hogy te legyél önző! Eddig tűrtél, megalázott a párod (másra verte ki, stb ) ! Lehet,hogy azt mondja hogy szeret, de mi van ha kihasznál?? Ha csak azért van veled, hogy eltartsd, legyen fedél a feje fölött és ne Mucsán kelljen élnie a szüleivel? Legyen iskolája, élete???

És te egy 24 éves fiatal lány vagy... Ha most ott hagyod, még baromi sok szeretettre méltóbb pasival összejöhetsz :) Akik közt megtalálhatod az Igazi Nagy Ő-t! És ő szeretni fog, elvesz, nem csal meg,nem hagy ott másért, és még meg is csókol! Anyukád ugyanúgy fogja szeretni őt is, és ha látja h az új viszont szeret téged,akkor ő is csípni fogja! :)

Röviden...légy önző, magaddal foglalkozz, ne egy ilyen féleszűvel aki hozzád se mer nyúlni! Fiatal,okos, humoros lány vagy! Nem hiszem, hogy sokáig szingli maradnál utána! :) Adj egy kis időt a párodnak,kerek perec mond meg neki h kap 2 hetet a változásra, ha nem akkor kidobod. És úgy is tedd... Ne sajnáld! Ő se sajnálja az érzéseid! Utána menj el szórakozni, kapcsolódj ki a barátaiddal és minden rendbe jön! :)

Sok sikert!

Írd majd meg a fejleményeket,légyszi! Szurkolok! :)

20/L

2010. febr. 1. 11:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad a párodat azt szűröm le belőle, hogy ő azt hiszi magáról, hogy ő a legjobb és nem fogsz találni helyette jobbat. Mivel azt mondta neked hogy majd biztos valami balekot fogsz ki magadnak utána, DE majd ő úgy is fog találni tőled "jobbat" ha bele is halsz! És utána meg könyörög neked. Őszintén megmondom neked hogy ez az ember egy gerinctelen alak és egy színjátékos. Ha én valakit szeretek és ha adódna valami vita akkor is vissza fogom a dühömet (10ig elszámolok) és nem mondok neki olyat ami nem is igaz. A párod abban lát örömet, hogy ha azt látja hogy te miatta szenvedsz és nem mástól, és nála csak így tudatosul az hogy te szereted, ezért is esedezik utána bocsánatért. Azt te is tudod, hogy ez hosszútávon nem mehet így tovább. Viselkedésre az ilyen nem fog megváltozni csak akkor ha ott hagyod és ha van annyi esze akkor tanulni fog a hibájából és nem fog így viselkedni a következővel. Magyarán ő nem az igazi számodra, csak egy teher.
2010. febr. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!