Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki a hűségesebb a férfi vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a hűségesebb a férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
Légyszi történeteket is kiváncsi vagyok h hogyan értétek tten a másik felet:)
2010. febr. 1. 00:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Honnan a fenéből lehet ezt tudni??? Erre nincs statisztika, honnan lehetne??

Én csak az ismeretségi körömből tudom: 3 nő csalta meg a férjét akiről tudok (az egyik nem feküdt le a harmadikkal, csak majdnem elhagyta miatta a férjét), és egy férfi csalta meg a barátnőit sorozatosan. De az egy hazudozós lókötő.

2010. febr. 1. 00:53
 22/40 anonim ***** válasza:
egyet értek!
2010. febr. 1. 00:53
 23/40 anonim ***** válasza:

a szociológusok szerint a romák valós száma 500.000 - 700.000 Magyarorszagon

jeeee pont a lakossag 10ede

2010. febr. 1. 01:04
 24/40 anonim ***** válasza:
oke kevesebb, bocs elneztem
2010. febr. 1. 01:04
 25/40 anonim ***** válasza:
Egyébként ténleg semmi bajom nem lenne a cigányokkal, ha dolgoznának, munkájuk lenne. Olyan szép lenne ha olyanok lennénk, mint amerika ők is jól megvannak a feketékkel.
2010. febr. 1. 01:23
 26/40 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti, van statisztika. Az átlagos férfinak 9 szexuális partnere van élete során, az átlagos nőnek 6.

Na most itt valaki átlagosan qrvára kamuzik, vagy az átlagos férfiak időnként egymásnak esnek :)

Szóval nem lehet tudni.

2010. febr. 1. 06:27
 27/40 anonim ***** válasza:
17%

Az evolúciós fejlődés miatt a nők hűségesebbek. Egy darabig. A férfi egyfolytában csalja a nőjét (ez halálbiztos), a nőnek viszont vannak hűséges időszakai, általában a gyermekvállalás előtt-közben-után közvetlenül.

Persze egy férfinél is előfordulhat hűséges időszak, de nem jellemző.

2010. febr. 1. 07:58
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
akkora faaszsagokat irtok hogy az siralmas. ez nem ferfi meg no hanem emberfuggo. aki leszarja hogy megcsaljak az megis csalja a masikat. aki viszont tudja hogy megolne a masikat ha megcsalna, az nem fogja megcsalni soha.
2010. febr. 1. 09:22
 29/40 anonim ***** válasza:
51%
Ahhoz szerelem kell hogy két ember hűséges legyen egymáshoz, ha becsületesség kérdése, az már rég rossz.
2010. febr. 1. 20:48
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem "nem" függő. Tehát ez olyan hogy ki a hazudósabb. Ismerek férfit aki hazudik mint a vízfolyás, a csajszi nem, meg fordítva is, hogy a csaj hazudik mint a vízfolyás, a férfi meg teljesen korrekt becsületes ember. Ez egyéniség. Vannak szar emberek meg jó emberek.
2010. febr. 1. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!