Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hűségesebb a férfi vagy a nő?
Hát van pár kivétel, de a nők!
Van egy csomó haverom aki szemrebbenés nélkül megcsalja a barátnőjét, élettársát, gyereke anyját.
00:30-as ha apád olyan jó lett volna akkor nem kellett volna hirtelen megtudnia hogy nem tudsz rendesen olvasni, mert mindig tisztában lett volna a pillanatnyi helyzettel. Erről ennyit. :)
Szerintem a hűség nem a nemtől függ, hanem a jellemtől, bár szerintem a férfiakban az emberi fejlődés során erre nagyobb hajlam volt. Azt tudom hogy én sosem csaltam meg senkit és nem is fogok. Nem azért mert akkor mi lesz a másikkal hanem mert nem alacsonyodok le idáig, és mert nem akarom hogy valaha is fogást találjanak rajtam. Inkább szólok ha baj van és szakítok ahogy eddig is tettem ha nem volt hajlandó megoldani a problémát velem vagy más baj volt. Nehéz, de szerencsésebb.
Most itt jön a képbe az a kérdés, hogy meddig tart a szerelem.
Én sokat csalódtam a nőkben, ezért nem is fárasztom magam velük. Jobb egyedül.
HŰTLENSÉGI STATISZTIKA!
- A férfiak 54, a nõk 45 százaléka lép titokban félre.
- A férfiak 33 százaléka már a házasság elsõ évében megcsalja a feleségét.
- Minden hatodik nõ csak azért csalja meg a férjét, hogy megbüntesse vagy megalázza.
- A nõk 44 százaléka kívánatosabbnak tartja magát a félrelépés után.
- Csak minden harmadik férfi vallja be a félrelépését.
- A férfiaknak csupán 4 százaléka szeret bele alkalmi partnerébe.
- A férj a feleség véleményével szemben, csak minden hetedik esetben ad nagyobb hitelt a szeretõ szavának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!