Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon örökre ilyen maradok? 19/F
Az életemben soha nem tudtam hinni senkinek, soha nem tudtam megbízni senkiben. Egyetlen embert sem engedtem közel magamhoz eddigi életemben, mert tartok tőle hogy megbántanak. És pontosan ez igazodott be, volt egy kapcsolatom, ami két évig tartott. Megpróbáltam hinni neki, és megbízni benne, de nem ment, soha. Ezért nagyon sokat veszekedtünk, és végül ezért szakítottunk, és ment tönkre az egész. Ez miattam történt, mert képtelen vagyok megbízni bárkiben. Elég drasztikus, de ezek között ott van a saját anyám is, aki egyedül nevelt fel, két testvéremmel együtt. Félek az emberektől, hogy megbántanak. Ezért senkiben nem bízok meg és senkit nem engedek közel magamhoz, mert ha megpróbáltam akkor is csak fájdalom ért.
Mit gondoltok erről? Menthetetlen vagyok?
Szerintem nem másokban kellene megtanulnod megbízni, hanem magadban. Utána menni fog másokkal is.
17/L
- Milyennek látod magad, ha tükörbe nézel?
- Mi az, amire a másik nem felnézhet benned?
- Tiszteled, elfogadod magad? Miért/miért nem?
- Mi az, ami hiányzik belőled? Hogyan érheted el, hogy meg legyen benned?
- Hogyan változtathatsz magadon, hogy férfinak érezhesd magad? Mit gondolsz, mi tesz téged férfivá?
Írd le a válaszaidat egy lapra, és olvasd el minden nap, és ez a lap mindig legyen nálad. És változtatni úgy tudsz, ha próbára teszed magad, hogy megpróbálsz megbízni valakiben. Ekkor tiéd lesz a sikerélmény, hogy "igen, én megtettem minden tőlem telhetőt".
17/L
Eljön majd a nap, amikor senki szava sem tud majd letörni. Akkor már erős leszel. Nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, hiszen egyetlen dolog lesz biztos számodra: méghozzá az, hogy neked mi az igaz. Benned mi van, számodra mi jó, meg neked mit jelent. Történhet bármi, te biztos leszel annyira magadban, hogy lásd, mi a te utad, és mi az, aminek köze nincs hozzád
Nem tudom miért de érdekel a te storyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!