Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az exemet? Apró gesztusok?
Figyelt kérdés
Régóta nincs pénz a telefonján.. esetleg ha tennék rá pénzt, és utána írnék neki smst ? áá gondoltam már mindenre.. annyira szeretem !!!!2010. jan. 31. 22:11
1/7 anonim válasza:
Mennyire lett csúnya vége a kapcsolatnak? Ő mennyi idős, és te mennyi vagy? Miből gondolod, hogy válaszolna, ha írnál neki sms-t, annak ellenére, hogy teszel pénzt a telefonjára?
2/7 anonim válasza:
miért lett vége? ha én zártam volna le a kapcsolatot, akkor biztos nem örülnék, ha a srác nem hagy békén. de most én vagyok olyan helyzetben, hogy szeretném visszacsinálni, amit elrontottam... kedveskedéssel sajnos semmire sem mentem:(
3/7 A kérdező kommentje:
én 16/L ő pedig 19éves pasi.
visszahívó smst szokott küldeni.
ő szakított.
de szeretem, nagyon ! szerintetek nem durva h teszek pénzt a kártyájára?
2010. jan. 31. 22:22
4/7 anonim válasza:
Durvának nem durva, mert névtelenül kapja az értesítést. Én csak azért gondolnám meg, mert lehet, hogy értelmetlen. Bár ha szokott küldeni visszahívóst, akkor valószínűsíthető, hogy akar veled beszélni. Hát próbáld ki, aztán mondd el, mi lett a vége.
(első voltam)
5/7 A kérdező kommentje:
oké! de mit célszerű leírni az smsbe? úgyértve, hogy ne tűnjek nagyon nyomulósnak.. nem akarok úgy futni utána nagyon.. csak beszélni talizni v vmi :S mint régen :(
2010. jan. 31. 22:31
6/7 anonim válasza:
Először is kérdezd meg tőle, van-e kedve találkozni veled, és beszélgetni, vagy meginni valamit, mert rég láttad. Természetesen barátként. Ha erre pozitív választ ad, akkor nyert ügyed van. Ha húzódzkodik, akkor pedig inkább ne erőltesd, mert valószínűleg ő már lezárta ezt a kapcsolatot. Véglegesen.
(szintén első)
7/7 A kérdező kommentje:
áh.. a találka szerintem sikerülni fog.. de utána hogyan ? meg akkor felölthetem a kártyájára a pénzt ?
2010. jan. 31. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!