Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele a világ, a közbeszéd, az internet azzal, hogy a férfiak ilyenek-olyanok. Éretlenek, nem tisztelik a nőket. Én pont az ellenkezőjét látom. Hogy lehet elérni, hogy a belső értékekre figyeljenek a hölgyek? Mikor tiszteltek egy férfit?
amúgy egyetértek, hogy a férfiaknak jobban meg kell felelniük a nők számára, és a nők általában egymásnak akarnak megfelelni (versengés).
a nő elvárja a biztonságot, eltartást, anyagi dolgokat, elvárja hogy lelkigondozója legyen a pasi, hogy sose legyen fáradt vagy szomorú vagy feszült a férfi.
a férfi elvárja mondjuk a testiséget, manapság már nem divat a főzöcskézés. azért itt van egy nagy egyenlőtlenség.
a férfi legyen őszinte, beszéljen az érzelmeiről... hogy a nő kedvére manipulálhasson és irányítson.
az a gondolat tetszik, hogy nem találjuk meg az egyensúlyt mi férfiak/ v én nem találom meg/ a finomság és a dominancia közt.
Sokat gondolkodtam, hogy túl udvarias vagyok, és amikor szólok, hogy kérlek vegyél figyelembe engem is, teljesen kiakad az illető. De most komolyan,
nem pont ettől férfias a férfi? hogy nem vagdalózik, de egyenes marad?
Még egyszer - úgy vélem- nem belső tulajdonságokkal lehet kiérdemelni egy tipikus mai hölgy szerelmét/tiszteletét irányunkban.
Külsőségek és divat/ösztönök alapján néznek ránk, férfiakra.
nézzed a retikült a valóság helyett, ha attól jobban érzed magad.
jó, ha tudod, hogy bizonyításértéke a barátok köztével vetekszik.
azt hiszem, néhány kommentelő nem olvas engem. ki nézi a retikült? példaként hoztam fel az egyoldalú hozzáállásra és a sok butaságra.
a kérdező meg csak hozzászól, és várja a TE értelmes válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!