Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgom egy 26 éves családapa szeretője, hogyan beszéljek vele arról, hogy ez nem igazán jó így?
Figyelt kérdés
20 éves. Előtte az egész élet. Most lépett ki nem rég az első kapcsolatából 3 évig volt a sráccal. Én úgy vettem észre ez nagyon megviselte. Egy discoban találkozott ezzel a férfival, s megállpodtak, hogy ameddig mindkettőjüknek jó, addig szex kapcsolatként fenntartják ezt. De többel egyikük sem.
Azonban én komolyan aggódom, mert úgy látom kezd szerelmes lenni. Létezik, hogy megismerkedett valakivel és az? Vagy a szeretőjéhez kezd ragaszkodni.
Nem tudom, hogyan magyarázzam meg neki, hogy ez így nem jó. S nem amiatt, hogy szex vagy ilyenek. De szerintem neki most komolyabban kellene az életére figyelnie, keresnie egy állandó partnert, egy nem családapa személyében. Hogy kezdjünk neki ennek a beszélgetésnek?
2010. jan. 31. 20:21
11/11 anonim 

válasza:

A felesége tud róla? KAMU ! Áruld be a k_csögöt, aztán majd kiderül tudott-e róla az asszony vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!